Lommerlustlaan 19 - Haarlem

Price   € 265.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 1e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex “Herkenrode” ligt dit fraai afgewerkte tweekamerappartement. Het appartement beschikt over een houten vloer, moderne hoogglans keuken met RVS blad en is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur, Smeg koel-vriescombinatie en een Quooker heet waterkraan. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en vanaf het Frans balkon heeft u zicht op de binnentuin. Er is een mogelijkheid tot aankoop van een separate parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Ligging
Het in 2009 gebouwde complex, gelegen op het voormalig ziekenhuisterrein “De Mariastichting”, is ruim en groen van opzet en is gelegen op een bijzondere locatie tussen het Spaarne en De Haarlemmerhout. Vanuit de Lommerlustlaan bent u binnen 10 minuten lopen in het sfeervolle centrum van Haarlem en binnen 25 fietsminuten bereikt u het strand. Met 10 autominuten bereikt u de A9 richting Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Alkmaar. U heeft vrijwel alles binnen handbereik maar toch woont u rustig tussen een prachtige rivier en een heerlijk park.

Indeling
Via de gezamenlijke entree, of via de parkeergarage is het appartement met zowel de trap als de lift bereikbaar. U komt binnen in de ruim opgezette hal van waaruit u toegang heeft tot de moderne badkamer welke voorzien is van een dubbele wastafel en inloopdouche, aan de andere zijde van de hal bevindt zich een separaat toilet met fontein. Tevens is er in de hal een ruime berging aanwezig met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal komt u de lichte woonkamer binnen met openslaande deuren voor het Frans balkon. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken welke voorzien is van diverse Siemens inbouwapparatuur, Smeg koel-vriescombinatie en een Quooker heet waterkraan. In de keuken bevindt zich tevens een bergkast. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement is vanuit de hal te bereiken en is tevens voorzien van openslaande deuren voor het Frans balkon en een vaste kast.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 59 m2 (conform NEN 2580);
- Inhoud ca. 155 m3 (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 2009;
- Uitgebreide elektrische installatie;
- Geheel voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
- Originele houten vloer (Di Legno);
- Verwarming en warmwater via warmtepompsysteem;
- Video/intercomsysteem aanwezig;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Voorlopig energielabel A;
- Bijdrage VvE € 184,05 p/mnd (excl. gas, water en licht);
- Optioneel: mogelijkheid tot aankoop eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage voor € 27.500,- k.k.;
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 265.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
2009
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
59m²
Volume
155m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, French balkony, Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Fully isolated
Hot water
Central supply
Heating
City heating, Heated floor

Exterior areas

Location
Near park, In town center
Shed
Lock-up

Garage

Garage type
Car park

Floor plans

Location

[ { "address": "Lommerlustlaan 19", "zipCode": "2012 BZ", "city": "Haarlem", "lat": 52.3700816, "lng": 4.6340233 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?