Mathijsenstraat 32 - Haarlem

Price   € 240.000 k.k.  

Sold

Description

Deze goed onderhouden tussenwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, een nette voortuin en een heerlijke zonnige achtertuin op het westen.

Ligging
De Mathijsenstraat is gelegen in de Boerhaavewijk. Op loopafstand van de woning bevindt zich het winkelcentrum Schalkwijk en een Lidl supermarkt in de winkelpassage Boerhaave, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ook mogelijkheden voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, verscheidene sportaccommodaties en een bibliotheek zijn in directe omgeving aanwezig. Op korte afstand van de woning is een goede busverbinding (o.a. de snelle buslijn Zuid-Tangent) en met de auto ben je binnen 10 minuten op de A9 richting Alkmaar of Amsterdam. Met een fietsafstand van 10 minuten ben je in het bruisende centrum van Haarlem met haar gezellige winkelstraten en culturele bezienswaardigheden.

Indeling
Begane grond:
Entree, dichte keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, toegang tot de hal waar zich het toilet met wastafel bevindt. Vanuit de keuken kom je in de eetkamer die doorloopt in de lichte woonkamer. Middels de schuifpui bereik je de verzorgde tuin met zonneterras welke op het westen gelegen is. Tevens is er in de achtertuin een stenen berging aanwezig en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 (voorheen 4) slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde zeer ruim is. Badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Bergvliering met CV-opstelling. D.m.v. een verhoogde kapconstructie is hier een mogelijkheid voor het creëren van 2 ruime slaapkamers.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 96 m², inhoud ca. 240 m³ (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1964;
- Verwarming en warmwater middels C.V. ketel (Intergas 2006);
- Uitgebreide elektrische installatie (8 groepen met aardlekschakelaar en kookgroep);
- Geheel v.v. dubbel glas;
- 3 slaapkamers;
- Dichte keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur;
- Stenen berging aan de voorzijde van de woning v.v. wasmachineaansluiting;
- Achtertuin op het westen gesitueerd, ca. 72 m²;
- Volle eigendom;
- Levering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 240.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1964
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
96m²
Plot surface
159m²
Volume
240m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Outside sun screen, Sliding door

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2006, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
West, 72m², 600×1200cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Mathijsenstraat 32", "zipCode": "2035 CM", "city": "Haarlem", "lat": 52.3626394, "lng": 4.6611236 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?