Nobelstraat 1 H - Haarlem

Price   € 470.000 v.o.n.  

Sold

Description

VERKOOP PER INSCHRIJVING
Eerste en enige mogelijkheid voor open huis op donderdag 14 december a.s. van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag 16 december a.s. van 12:00 tot 15:00 uur! De entree van het gebouw is gelegen op de hoek van de Nobelstraat/Zijlstraat.

ZeylState
Op topniveau in het iconisch hart van Haarlem wonen? In het voormalig post- en bankgebouw van Haarlem, gelegen aan de Zijlstraat en op steenworp afstand van de Grote Markt, worden negen maisonnettewoningen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 81 tot 132 m2. Een bijzondere kans om op een prachtige, historische locatie in het centrum van Haarlem te wonen. Onder de rook van de BAVO-kerk en met zicht op de levendige Nieuwe Groenmarkt is het heerlijk wonen. U geniet hier van het beste dat de stad u te bieden heeft in een kleinschalig complex.

Appartement 4 - Nobelstraat 1 H
Dit driekamerappartement is aan de achterzijde van het complex gesitueerd. Het is verdeeld over de eerste en tweede verdieping en beschikt daarnaast over een bergzolder en dakterras. Deze woning heeft het meest bijzondere behouden element van alle woningen, namelijk de kleine toren met trappenhuis naar het dakterras, gelegen aan de Nobelstraat. Deze toren met spiltrap is op alle lagen zichtbaar en geeft een bijzonder karakter en ruimtelijkheid aan deze woning. Vanuit twee zijdes is deze maisonnette te benaderen; via het statige, monumentale trappenhuis op de hoek van de Zijlstraat en Nobelstraat of via het verder in de Nobelstraat gelegen centrale trappenhuis met een lift. Via het centrale trappenhuis is tevens de toegang tot de in de kelder gelegen bergingen alsmede de binnenplaats die direct achter het complex gelegen is.

De eerder genoemde lift of trap brengt u naar de centrale overloop op de eerste verdieping waaraan de woningtoegangsdeuren van de maisonnettes gelegen zijn. Na binnenkomst in de woning treft u de ruime hal met separaat toilet. Direct na de hal bevindt zich de ruimte voor een open keuken die overloopt in de ruime woonkamer van ca. 28 m2. Deze verdieping heeft een verdiepingshoogte van ca. 3 m.

Via de karakteristieke spiltrap bereikt u de tweede verdieping met een plafondhoogte tot ca. 3,5 m. Op de slaapverdieping zijn er twee ruime slaapkamers gerealiseerd met daar tussenin een patio van ca. 3 m2. Deze patio geeft veel natuurlijk daglicht voor beide kamers op deze verdieping. Vanaf de overloop is er de toegang tot de badkamer die voorzien is van een douche, toilet en dubbele wastafel. De spiltrap in het torentje loopt door naar het ruime dakterras van ca. 32 m2 van waaraf u een weids zicht hebt over het centrum van Haarlem! Vanaf dit terras is er middels een luik toegang tot de bergzolder alwaar de opstelplaats van de cv is.

Op het achtergelegen, afgesloten terrein is er de mogelijkheid om uw auto te parkeren op een privé parkeerplek, welke apart te koop wordt aangeboden. De berging bevindt zich in de kelder onder het achtergelegen complex.

Details

Price
€ 470.000 v.o.n.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Maisonnette, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1894
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
104m²
Other surface
4m²
Volume
511m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Skyline, Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center
Garden
Patio, Terrace
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Floor plans

Location

[ { "address": "Nobelstraat 1", "zipCode": "2011 TX", "city": "Haarlem", "lat": 52.3817613, "lng": 4.6326959 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?