Oosterduinweg 37 - Haarlem

Price   € 685.000 k.k.  

Sold

Description

Wonen aan de rustige, groene zijde van het Oosterduinkwartier in een ideaal gezinshuis. Deze ruime gemoderniseerde woning beschikt over 5 slaapkamers, voldoende bergruimte en een lekker diepe achtertuin van 17,5 meter. Ook bijzonder is dat de woning beschikt over een garage, wel zo handig voor je (bak)fiets of motor/oldtimer en tuinspullen. Nog praktischer is dat de garage en achtertuin bereikbaar zijn via een breed goed onderhouden pad. Dit geasfalteerde pad is een heerlijke plek voor kinderen om veilig en fijn te spelen met buurkinderen.


Ligging
De Oosterduinweg maakt deel uit van het “Oosterduinkwartier”, een rustige en kindvriendelijke wijk in Haarlem op de grens van Aerdenhout. De wijk is ruim en groen van opzet met voldoende parkeergelegenheid in de brede straten. Kenmerkend voor de woningen aan de Oosterduinweg is de achtergelegen ventweg die toegankelijk is voor bewoners en waar toegang is tot de garages. Vanwege het uitsluitend gebruik voor bewoners, is deze weg een veilige en heerlijke speelplek voor kinderen. Op loopafstand vindt u natuurgebied “Duinvliet” en landgoed “Elswout”. In de directe omgeving zijn diverse scholen en sportverenigingen. Met een fietsafstand van ca. 10 minuten is de gezellige Haarlemse binnenstad te bereiken en op slechts 30 autominuten zijn Amsterdam, Schiphol en Den-Haag bereikbaar.


Indeling
Begane grond: Entree, hal met meterkast, ruime verdiepte trapkast en toilet (zwevend) met fonteintje. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een open haard en biedt toegang tot de ruim opgezette en zonnige achtertuin. De moderne, neutrale, keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft eveneens toegang tot de achtertuin. De achtertuin is speels ingedeeld en beschikt over twee terrassen waar je gedurende de dag kunt genieten van de zon. De achtertuin is bereikbaar middels een achterom en biedt toegang tot de schuur en garage.

Eerste verdieping: Overloop met apart toilet, badkamer aan de voorzijde van de woning voorzien van een douche en wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een goede maatvoering. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers. De ruime ouderslaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en biedt toegang tot het balkon welke uitkijkt over de achtertuin. De derde slaapkamer is in gebruik als werkkamer en heeft een praktische maatvoering.

Tweede verdieping: Ruime overloop met nieuwe C.V. opstelling, wasmachine/droger aansluiting en voldoende ruimte voor tweede badkamer. Twee ruime zolderkamers, beide voorzien van een nieuwe dakkapel.
Vliering: Geheel bevloerde bergvliering (nokhoogte 1,50 m.), indeling gerealiseerd en vernieuwd in 2018.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 140 m2, inhoud ca. 561 m3 bruto en 365 m3 netto (conform NEN 2580);
- Perceeloppervlak 280 m2;
- Zonnige diepe achtertuin van maar liefst 17,5 meter;
- Verwarming en warmwater middels C.V. ketel Nefit HR (2018);
- Moderne uitgebreide elektrische installatie;
- Geheel v.v. dubbel glas;
- 5 slaapkamers, nette badkamer, voorzieningen voor tweede badkamer aanwezig;
- Gehele dak voorzien van isolatie en nieuwe pannen (2018);
- Nieuwe dakkapellen aan voor en achterzijde (2017);
- Garage ca. 6 x 3 m, via achtergelegen ventweg bereikbaar;
- Haarlem centrum op fietsafstand van 10 minuten;
- NS-station Heemstede-Aerdenhout op fietsafstand van 7 minuten;
- In de nabijheid van diverse natuurgebieden;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 685.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1960
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
140m²
Plot surface
280m²
Other surface
6m²
Volume
561m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
5
Floors
4
Facilities
Cable tv, Smoke duct

Energy

Energy label
D
Isolation
Roof insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view, In forest
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Southeast, 101m², 575×1750cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Garage type
Free standing, stone

Floor plans

Location

[ { "address": "Oosterduinweg 37", "zipCode": "2015 KH", "city": "Haarlem", "lat": 52.3696779, "lng": 4.6042977 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?