P.C. Hooftstraat 108 - Haarlem

Price   € 295.000 k.k.  

Sold

Description

In een populaire en kindvriendelijke woonomgeving gelegen, volledig te moderniseren eengezinswoning. Deze jaren dertig woning beschikt over karakteristieke details zoals glas-in-loodramen en de erker aan de voorzijde. Een woning die veel ruimte biedt en beschikt over een achtertuin met een achterom.

Ligging
De P.C. Hooftstraat maakt deel uit van een populaire en kindvriendelijke woonomgeving in het Vondelkwartier.
Op minder dan 8 min. loopafstand van de P.C. Hooftstraat treft u het Marsmanplein aan waar middenstand, winkels en een supermarkt voorzien in de dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving zijn diverse scholen en sportverenigingen aanwezig.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, gang met toilet. Dichte eenvoudige keuken met deur naar achtertuin. De woonkamer met erker beschikt over openslaande deuren naar een 9m. diepe achtertuin.

Eerste verdieping:
overloop, slaapkamer voorzijde met vaste kast, slaapkamer achterzijde. Zijkamer aan de achterzijde. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
zolderruimte met dakkapel aan voorzijde, deze verdieping biedt ruimte voor twee aparte slaapkamers.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 111 m², inhoud ca. 276 m³ (conform NEN 2580);
- Perceeloppervlak 131 m²;
- Bouwjaar 1937;
- Woning dient geheel gemoderniseerd te worden;
- Achtertuin ca. 11 m diep, op het oosten, met achterom;
- In de nabijheid van diverse scholen en sportvoorzieningen;
- Levering en aanvaarding in nader overleg, kan spoedig;
- Transport via notaris ter keuze verkoper.

Details

Price
€ 295.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1937
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Moderate

Surface and volume

Living surface
111m²
Plot surface
131m²
Other surface
5m²
Volume
276m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
4
Floors
3

Energy

Hot water
Geyser owned
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Southeast, 45m², 500×900cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "P.C. Hooftstraat 108", "zipCode": "2026 XS", "city": "Haarlem", "lat": 52.4174907, "lng": 4.6535803 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?