Rijksstraatweg 746 - Haarlem

Price   € 250.000 k.k.  

Sold

Description

Dit driekamer-hoekappartement van 83 m2 is gelegen op de tweede verdieping van het moderne appartementencomplex “De Poort van Noord”. Het appartement is zowel vanuit de centrale hal als de ondergelegen afsluitbare berging per lift en trap bereikbaar en is voorzien van een systeem met video/intercom. Het appartement ligt op het westen en beschikt over een warmte terugwininstallatie en is vrijwel geheel voorzien van vloerverwarming. De opzet van het gebouw en de gunstige centrale ligging maken dit appartement tot een comfortabele en fijne plek om te wonen.

Ligging
De Poort van Noord, is gelegen in het “Vondelkwartier”. Het “Vondelkwartier” is een aantrekkelijke wijk, een plek om te wonen, uw boodschappen te doen en te ontspannen. Het appartement ligt op een korte loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum aan het Marsmanplein met horeca en een grote supermarkt. Het levendige Schoterbos, het centrum van Haarlem, alsmede Santpoort, de duinen en het strand van Bloemendaal zijn allemaal in de directe omgeving van het appartement te vinden. Vanwege de centrale en gunstige ligging van het object bent u met de auto binnen ca. 10 minuten op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar.

Indeling
Via de gezamenlijke entree is het appartement met zowel de trap als de lift makkelijk bereikbaar. Er is een royale hal met praktische bergkast v.v. wasmachine en c.v. opstelling. Het toilet v.v. fonteintje en de badkamer v.v. douche en wastafel zijn tevens via de hal te bereiken. De lichte woonkamer is voorzien van grote ramen en biedt toegang tot een loggia v.v. schuifdeuren en een ruime aangrenzende werkkamer. De moderne open keuken in hoekopstelling is v.v. een koel-vriescombinatie, vaatwasser, Siemens combi-oven en inductie kookplaat. De slaapkamer is via de hal te bereiken en is gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 83 m2, inhoud ca. 220 m3 (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 2004;
- Verwarming en warmwater via blokverwarming;
- Uitgebreide elektrische installatie;
- Warmte terugwininstallatie;
- Vrijwel geheel v.v. vloerverwarming;
- Video/intercomsysteem aanwezig;
- Gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen;
- Servicekosten € 126,98 p/mnd;
- Jaarlijkse bijdrage warmwater/blokverwarming via zonnecollectoren Eneco aan VvE € 433,18;
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 250.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
2004
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
83m²
Volume
220m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Elevator, Solar panel

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply, Solar panel
Heating
Block heating

Exterior areas

Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Rijksstraatweg 746", "zipCode": "2026 RK", "city": "Haarlem", "lat": 52.4218419, "lng": 4.6479807 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?