Ruychaverstraat 32 - Haarlem

Price   € 925.000 k.k.  

Sold

Description

Nicolaas Ruychaver (spreek uit als ruik-haver) stamt af van een Haarlemse familie en was één van de eerste kapiteins van de Nederlandse marine. En zoals een kapitein eindverantwoordelijke is op een schip, is de architect dat in deze woning geweest. Soms kom je in een woning waar woorden tekort schieten. Je bent op zoek naar dat ene detail wat jijzelf misschien anders had gedaan. Hier is ons dat niet gelukt! Op ieder detail is gelet en alles loopt harmonieus in elkaar over. Van de glazen pui bij de entree, waarin het hardstenen aanrechtblad stiekem doorloopt, tot aan het doorgestijlde interieur in het huis. Voor wie hoge eisen stelt aan kwaliteit, ruimte en woongenot is deze in 2014 opgeleverde woning van 182 m2 absoluut een aanrader!

Ligging
De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem, met om de hoek de bioscoop Pathé en de alom bekende Jopenkerk. Met de Haarlemse binnenstad binnen handbereik bent u werkelijk in alles voorzien. Kunst en cultuur, horecagelegenheden, supermarkten en een heel divers winkelaanbod, alles is op loopafstand aanwezig. Ook worden er in de directe omgeving volop mogelijkheden geboden in de vorm van basis-, voortgezet- en hoger onderwijs, sportvoorzieningen en natuurgebieden zoals het Nationale Park Kennemerland, het strand en de duinen. Het NS-station Haarlem ligt op 4 minuten fietsafstand, met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam. En met ca. 10 minuten bent u op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht en Alkmaar.

Indeling
Begane grond: entree, vestibule met glazen wand, toegang tot het toilet en dubbele doorloop naar de leefkeuken. Groot kookeiland met hardstenen aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat en stoomoven), steenvloer met vloerverwarming. Dubbele openslaande deuren naar de zonnige achtertuin (noordwesten) met vrijstaande schuur (voorzien van elektra) en achterom.

1e Verdieping: woonkamer voorzien van in visgraat gelegde houten vloer, Frans balkon aan de achterzijde met openslaande deuren, tv-meubel in dezelfde stijl als de keuken, pantry voorzien van gootsteen en koelkast. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

2e Verdieping: overloop, slaapkamer achterzijde met vaste kast en headboard voor het bed, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele wastafel, spiegel- en vloerverwarming, slaapkamer voorzijde met dressoirmeubel. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

3e Verdieping: royale verdiepingsvloer welke thans in gebruik is als één ruimte maar waar meerdere (slaap)kamers gerealiseerd kunnen worden, in het schuine dakvlak 2 dakramen met elektrische verduisteringsschermen, technische ruimte voorzien van warmte- en koelsysteem en wasmachine opstelling. Afgesloten ruime bergvliering boven het trappenhuis. Tevens de mogelijkheid om een slaapvide te creëren.
De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 182 m2, inhoud ca. 477 m3 (conform de richtlijnen NEN 2580);
- Bouwjaar 2014;
- Volledig geïsoleerd;
- Onder architectuur ingericht;
- Gehele woning is voorzien van vloerverwarming;
- Zeer zonnige achtertuin met achterom;
- Verwarming en warmwater middels centraal systeem (tevens terugkoeling);
- Groepenkast v.v. 9 groepen, met aardlekschakelaar;
- Parkeren middels parkeervergunning;
- Aan de rand van het centrum van Haarlem;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 925.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
2014
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
182m²
Plot surface
97m²
Volume
477m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
4
Facilities
French balkony, Skyline

Energy

Isolation
Fully isolated
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northwest, 36m², 551×656cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Video

Floor plans

Location

[ { "address": "Ruychaverstraat 32", "zipCode": "2013 GG", "city": "Haarlem", "lat": 52.382865, "lng": 4.627709 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?