Santpoorterstraat 2 - Haarlem

Price   € 875.000 k.k.  

Description

Op steenworp afstand van het station en het centrum van Haarlem gelegen hoekherenhuis. Dit herenhuis kenmerkt zich door de ruime maatvoering, goede indeling en praktische ligging in Haarlem. De lichte hoge kamers die veelal beschikken over fraaie plafondversieringen, parketvloeren, paneeldeuren en kamer-en-suite dragen bij aan het woongenot op een goede woonstand.

Ligging
De woning is gelegen in de gewilde Kleverparkbuurt een buurt met brede stoepen en straten, volop groen en een gevarieerd winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Met de Haarlemse binnenstad binnen handbereik bent u werkelijk in alles voorzien. Kunst en cultuur, horecagelegenheden, supermarkten en een heel divers winkelaanbod, alles is op loopafstand aanwezig. Ook worden er in de directe omgeving volop mogelijkheden geboden in de vorm van basis-, voortgezet- en hoger onderwijs, sportvoorzieningen en natuurgebieden zoals het Nationale Park Kennemerland, het strand en de duinen. Het NS-station Haarlem ligt op minder dan 5 minuten fietsafstand, met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam. En met ca. 10 minuten bent u op de snelweg richting Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Alkmaar.

Indeling
Via het tochtportaal met marmer wordt de statige hal betreden om door te lopen naar de kamer-en-suite en serre met openslaande deuren naar de achtertuin. Deze ruimten zijn voorzien van diverse suitedeuren en er zijn twee haarden aanwezig. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich nog een separate voorkamer welke voor diverse doeleinden ingericht kan worden. Aan achterzijde is de royale keuken met eveneens toegang tot de achtertuin.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan er twee aan de voorzijde zijn gesitueerd. De grootste kamer is middels een deur gekoppeld aan de slaapkamer aan de achterzijde, deze heeft tevens toegang het balkon. Op de etage is ook nog een royale badkamer voorzien van wastafel, ligbad en douche. De badkamer is te bereiken middels de gang en de slaapkamer aan de achterzijde.

Via de royale overloop met toilet wordt de kapverdieping bereikt met aan de voorzijde de 4e (slaap)kamer. Op deze etage is over de gehele lengte nog een 5e slaapkamer met de mogelijkheid om er een extra kamer of badkamer te creëren. Door de aanwezige raampartijen en het aanwezige dakraam ontstaat er veel lichtinval van buitenaf.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden.
- Woonoppervlak ca. 212 m².
- Inhoud ca. 574 m³.
- Perceeloppervlak 155 m².
- Tuin op het noordwesten ca. 8.00 x 5.00 m.
- Vijf slaapkamers en mogelijkheid voor 2 badkamers.
- Schilderwerk binnenzijde 2019
- Praktische ligging t.o.v. scholen en winkels.
- Gelegen op minder dan een km afstand van NS station Haarlem
- Oplevering en aanvaarding in overleg, kan eventueel spoedig.

Details

Price
€ 875.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Corner house
Build type
Existing
Build year
1911
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
212m²
Plot surface
155m²
Volume
574m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
5
Floors
3
Facilities
Skyline

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Northwest, 40m², 500×800cm

Garage

Location

[ { "address": "Santpoorterstraat 2", "zipCode": "2023 DC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3903393, "lng": 4.6278252 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie