Stuijvesantstraat 60 - Haarlem

Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

In een brede, kindvriendelijke straat in de Bomenbuurt staat deze karakteristieke jaren 30 woning. De woning is verhuurd geweest en dient volledig gerenoveerd te worden. Er zijn interessante mogelijkheden om de woonoppervlakte van dit gunstig gelegen woonhuis te vergroten door aanbouw en/of opbouw.

Ligging
De Bomenbuurt is een kindvriendelijke en gezellige buurt met veel groen en alle belangrijke woonvoorzieningen binnen handbereik. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen en de directe nabijheid van scholen, sportvoorzieningen, buurtsuper en een speeltuin, is dit een zeer geliefde woonomgeving. De Haarlemse binnenstad en het centraal station van Haarlem liggen op slechts enkele minuten fietsen. Ook bent u op fietsafstand van het strand van Zandvoort en Bloemendaal.

Indeling
Parterre: Hal, toiletruimte, (berg)ruimte onder de trap, woonkamer met erker en openslaande deuren naar de achtertuin, dichte keuken met tevens een doorgang naar de achtertuin welke gelegen is op het noordoosten.

1e Etage: Overloop met daklicht, slaapkamer voorzijde, tweede slaapkamer voorzijde met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon, slaapkamer achterzijde met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon, badkamer aan achterzijde met douche en wastafel.


Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 85 m2, inhoud ca. 225 m3 (conform NEN 2580);
- Bouwjaar ca. 1930;
- Te moderniseren woning;
- 3 slaapkamers;
- Op loop-/fietsafstand van diverse winkels, scholen, de binnenstad en het station;
- Leuke locatie nabij een pleintje met buurtsuper;
- Achtertuin van ca. 10 m diep;
- Vrij parkeren;
- Oplevering in overleg.

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Moderate
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
85m²
Plot surface
116m²
Volume
225m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Geyser owned
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Garden
Backyard
Backyard
Northeast, 53m², 529×1000cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Stuijvesantstraat 60", "zipCode": "2023 KP", "city": "Haarlem", "lat": 52.4002794, "lng": 4.6336024 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?