Tesselschadeplein 39 - Haarlem

Price   € 169.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex ligt deze goed onderhouden hoekstudio. Het appartement is gesitueerd aan de rustige achterzijde van het complex en is onder andere v.v. van een inpandig balkon en een moderne badkamer. Dankzij de raampartijen over de gehele breedte van het appartement komt er veel natuurlijk licht binnen. Een appartement om zo te betrekken, gelegen op een fijne locatie. Want om de hoek kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en zijn er divers sportscholen en andere recreatiefaciliteiten te vinden. En met de bushalte op loopafstand ben je al binnen 15 minuten in het gezellige centrum van Haarlem.

Ligging
Het Tesselschadeplein is gelegen in het “Vondelkwartier”, een aantrekkelijke wijk met diverse voorzieningen in de nabije omgeving. Op loopafstand is het winkelcentrum “Marsmanplein” gelegen met een divers aanbod in winkels, horeca en een grote Albert Heijn. Ook worden er in de directe omgeving volop mogelijkheden geboden in de vorm van sportvoorzieningen en recreatie- en natuurgebieden zoals Westbroek, Hekslootpolder, Schoterbos en Spaarnwoude. Het strand van Bloemendaal aan Zee is zowel per auto als per fiets goed te bereiken. Daarnaast ben je vanwege de centrale ligging met ca. 10 minuten op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar en is het appartement goed bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Indeling
Souterrain: aparte berging behorende bij het appartement;

Parterre: afgesloten entree met bellentableau en trappenhuis;

2e verdieping: entree appartement, hal met toegang tot de badkamer v.v. douche, toilet en wastafelmeubel, woonkamer met vaste kast en raampartijen over de gehele breedte, dichte keuken met aansluiting voor de wasmachine, middels een afscheidingswand gecreëerde slaapkamer met toegang tot het balkon.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 35 m2, inhoud ca. 89 m3 (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1969;
- Verwarming middels blokverwarming, warmwater middels elektrische boiler;
- Geheel v.v. dubbel glas;
- Balkon op het oosten gesitueerd;
- Separate berging in de onderbouw;
- Servicekosten ca. € 137,- p/mnd (excl. voorschot stookkosten);
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 169.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1969
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
35m²
Volume
89m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Floor plans

Location

[ { "address": "Tesselschadeplein 39", "zipCode": "2026 SW", "city": "Haarlem", "lat": 52.4164159, "lng": 4.6498497 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?