Theemsstraat 67 A - Haarlem

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Description

In het kindvriendelijke ‘Houtvaartkwartier’ in Haarlem Zuidwest bieden wij deze goed onderhouden benedenwoning aan. De woning beschikt over een goede strategische ligging t.o.v. uitvalswegen, het centrum van Haarlem, openbaar vervoer en scholen. De woning is in 2019 gerealiseerd en is van alle gemakken voorzien. Via de openslaande deuren heb je toegang tot de patio met doorloop naar de aangebouwde stenen garage (ca. 14m²) met elektrische deur.

INDELING
Entree appartement, sfeervolle woonkamer met L-vormige keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche. Via de openslaande deuren in de woonkamer bereik je de patio waar je een doorloop hebt naar de aangebouwde stenen garage voorzien van een elektrische deur.

ALGEMEEN:
* Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
* Huurprijs € 1.400,- per maand.
* Voorschot van € 125,- per maand voor het verbruik van G/W/L.
* Woonoppervlakte ca. 47m².
* Zeer sfeervolle benedenwoning (geen bovenburen).
* De woning is gerealiseerd in 2019.
* Voorzien van isolerende beglazing.
* Aangebouwde stenen garage (ca. 14m²).
* Borg ter grootte van 3 maanden huur.
* Per direct beschikbaar.

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
2001-
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
47m²
Other surface
15m²
Volume
124m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Patio

Garage

Garage type
Extension, stone

Floor plans

Location

[ { "address": "Theemsstraat 67", "zipCode": "2014 RW", "city": "Haarlem", "lat": 52.3745594, "lng": 4.6135136 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?