Van Leeuwenhoekstraat 5 76 - Haarlem

Price   € 135.000 k.k.  

Sold

Description

Omschrijving
Op de 7e etage van appartementencomplex "Haarlem Hoog" gelegen goed onderhouden twee-kamerhoekappartement met twee balkons op het zuiden en westen. Dit appartement is in goede staat, heeft een open keuken en is prima afgewerkt; een appartement om zo te betrekken! Naast een eigen berging beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een huismeester aanwezig. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd en ondermeer voorzien van een nieuwe vloerafwerking en een nieuw trappenhuis. De ligging is nabij diverse uitvalswegen. Het centrum en station Heemstede-Aerdenhout liggen op fietsafstand.

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
7e Etage: entree, hal, diepe bergkast voorzien van elektra, woonkamer met toegang tot balkon en open keuken. De keuken beschikt over voldoende opbergruimte. De badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel is in 2004 opnieuw betegeld. De lichte slaapkamer is voorzien van een vaste kast en geeft toegang tot het tweede balkon welke op het zuiden ligt. Het appartement is in 2014 geheel voorzien van HR++ glas voor een optimale isolatie.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 48 m2;
- Badkamer met inloopdouche;
- Eigen warmwatervoorziening middels elektrische boiler;
- Appartement voorzien van HR++ isolatieglas (2014);
- Balkon op het zuiden en westen;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Horlings Accountants en belastingadviseurs 023-5160620;
- Technisch beheer VvE: PJJ Advies & Management www.pjjadviesmanagement.com;
- Bijdrage VvE € 210,- p/mnd. (inclusief voorschot verwarming en water);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Oplevering in nader overleg.

Details

Price
€ 135.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat
Bottom floor
7
Build type
Existing
Build year
1960
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
48m²
Volume
120m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near park, Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3667279, "lng": 4.6082599 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?