Van Leeuwenhoekstraat 14 - Haarlem

Price   € 209.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 2e etage van het appartementencomplex “Haarlem Laag” gelegen ruim hoekappartement met 3 slaapkamers, dichte woonkeuken en ruime woonkamer met toegang tot het op het westen gelegen balkon. In het souterrain van het gebouw bevindt zich een eigen berging.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS-station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede intercity-verbinding heeft richting Leiden, Den-Haag en Amsterdam. Eigenlijk heeft u in de omgeving van “Haarlem Laag” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom, een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Parterre: gezamenlijke entree met bellenplateau, lift en trappenhuis;
2e etage: entree, hal, woonkamer, dichte woonkeuken, slaapkamer met toegang tot balkon, badkamer v.v. douche en wastafel, apart toilet, twee slaapkamers aan de voorzijde.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 77 m2, inhoud ca. 204 m3 (conform NEN 2580);
- Appartement dient geheel gemoderniseerd te worden;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Balkon op het westen gesitueerd;
- Administratief beheer VvE: Valk VvE beheer, www.valkvvebeheer.nl. 023-5240648;
- Bijdrage VvE ca. € 207,04 p/mnd (exclusief voorschot stookkosten en waterverbruik);
- Bushalte nabij het complex en station Heemstede-Aerdenhout op 5 minuten fietsafstand;
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Notaris ter keuze van verkoper;
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg, kan spoedig.

Details

Price
€ 209.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1959
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
77m²
Volume
204m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Lift

Energy

Isolation
no_isolation
Hot water
geen

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 14", "zipCode": "2014 GA", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668604, "lng": 4.6082991 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?