Van Leeuwenhoekstraat 5 0002 - Haarlem

Price   € 155.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 1e etage van appartementencomplex "Haarlem Hoog" gelegen goed onderhouden tweekamer appartement met een balkon op het westen. Dit appartement is in goede staat, met een netjes afgewerkte keuken en badkamer; een appartement om zo te betrekken! Naast een eigen berging beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede intercity-verbinding heeft richting Leiden, Den Haag en Amsterdam. Eigenlijk heeft u in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
1e Etage: entree, hal, diepe bergkast, woonkamer met toegang tot balkon, netjes afgewerkte keuken v.v. koelkast, gaskookplaat, oven en aansluiting voor de wasmachine en toegang tot balkon. De vernieuwde badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en wastafel. De lichte en ruime slaapkamer is v.v. een vaste kast en geeft wederom toegang tot het balkon.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 46 m2;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Vernieuwde badkamer met inloopdouche;
- Warmwatervoorziening doormiddel van een elektrische boiler 60L;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Balkon op het westen;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Spaarne VvE beheer, www.spaarnevvebeheer.nl, 023-5766171;
- Technisch beheer VvE: Spaarne VvE beheer o.l.v. Peter Jansen;
- Bijdrage VvE ca. 167,59 p/mnd. (excl. voorschot verwarming);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex.

Details

Price
€ 155.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
46m²
Volume
122m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?