Van Leeuwenhoekstraat 5 0065 - Haarlem

Price   € 205.000 k.k.  

Description

Maak een virtuele rondleiding in dit appartement, scan de QR code aan het einde van de fotopresentatie.


Op de 6e verdieping van het appartementencomplex “Haarlem Hoog” ligt dit leuke, modern verbouwde, tweekamerhoekappartement. Het appartement beschikt over 2 balkons, waar je heerlijk kunt genieten van de zon en je een fantastisch uitzicht hebt over Haarlem en omstreken! Het appartement is in een uitstekende staat van onderhoud, heeft een moderne, luxe keuken en is goed afgewerkt; een appartement om zo te betrekken! Naast een eigen berging beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op korte fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede verbinding heeft richting Leiden, Den-Haag en Amsterdam. Eigenlijk heb je in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree, liften en trappenhuis;
6e Verdieping: entree, hal, diepe bergkast voorzien van elektra, woonkamer met toegang tot balkon. De moderne keuken beschikt over voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en Quooker. De badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel is vernieuwd. De lichte slaapkamer is voorzien van vaste kasten en geeft tevens toegang tot het balkon, welke op het zuiden ligt. Het appartement is vrijwel geheel voorzien van dubbel glas voor een optimale isolatie.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 47m2 (conform NEN 2580);
- Badkamer met inloopdouche en zwevend toilet;
- Eigen warmwatervoorziening middels elektrische boiler;
- Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur;
- Wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk;
- Balkon op het zuiden en westen gesitueerd met prachtig uitzicht over Haarlem en omstreken;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Bijdrage VvE € 185,05 p/mnd. (exclusief voorschot verwarming en water);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Oplevering in nader overleg.

Details

Price
€ 205.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
6
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
47m²
Volume
162m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned

Exterior areas

Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3670499, "lng": 4.6085806 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie