Van Leeuwenhoekstraat 5 0094 - Haarlem

Price   € 135.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 9e etage van het appartementencomplex "Haarlem Hoog", ligt dit zonnige tweekamerappartement met balkon op het westen. Het voormalige huur appartement wordt casco opgeleverd waardoor u als koper alle mogelijkheden heeft om het naar uw eigen smaak te maken. Het appartement biedt een schitterend uitzicht over de duinen en over Heemstede. Naast een eigen berging beschikt het complex over twee gemeenschappelijke fietsenbergingen. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd met onder meer een nieuwe entree en een vernieuwd trappenhuis.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede intercity-verbinding heeft richting Leiden, Den Haag en Amsterdam. Eigenlijk heeft u in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
9e Etage: entree, hal, woonkamer met toegang tot balkon, eenvoudige dichte keuken ook met toegang tot balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel.
De lichte en ruime slaapkamer is voorzien van een vaste kast en geeft wederom toegang tot het balkon welke op het westen ligt. Vanuit de hal heeft u toegang tot een bergruimte. De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 46 m2;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Badkamer met inloopdouche;
- Warmwatervoorziening middels een geiser, verwarming middels blokverwarming;
- Balkon op het westen;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Spaarne VvE beheer, www.spaarnevvebeheer.nl, 023-5766171;
- Technisch beheer VvE: Spaarne VvE beheer o.l.v. Peter Jansen;
- Bijdrage VvE ca. 167,59 p/mnd. (excl. voorschot verwarming);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Notaris ter keuze van verkoper;
- Oplevering kan snel.

Details

Price
€ 135.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
46m²
Volume
122m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Geyser owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?