Van Leeuwenhoekstraat 5 107 - Haarlem

Price   € 155.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 10e verdieping van het appartementencomplex “Haarlem Hoog” ligt dit leuke, net verbouwde, tweekamerappartement. Het appartement beschikt over een fijn balkon, waar je heerlijk kunt genieten van de middag en avondzon. Je hebt een fantastisch uitzicht over Aerdenhout en de duinen! Het appartement is in uitstekende staat, heeft een nieuwe keuken en is van alle gemakken voorzien; een appartement om zo te betrekken! Naast een eigen berging beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd en ondermeer voorzien van een nieuw hoofdentree en een gemoderniseerd trappenhuis.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op korte fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede intercity verbinding heeft richting Leiden, Den-Haag en Amsterdam. Eigenlijk heb je in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree, liften en trappenhuis;
10e Etage: entree, hal, diepe bergkast voorzien van elektra, wasmachineaansluiting en electrische boiler, woonkamer met toegang tot balkon. De nieuwe keuken beschikt over voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser. De badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel is zoals alles in dit appartement in 2017 vernieuwd. De lichte slaapkamer is ruim en geeft tevens toegang tot het balkon, welke op het westen ligt.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 46 m2 conform NEN2580;
- Badkamer met inloopdouche en zwevend toilet (2017);
- Eigen warmwatervoorziening middels elektrische boiler (2017);
- Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur (2017);
- Wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk;
- Balkon op het westen gesitueerd met prachtig uitzicht over Aerdenhout en de duinen;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Horlings Accountants en belastingadviseurs 023-5160620;
- Technisch beheer VvE: Spaarne VvE Beheer www.spaarnevvebeheer.nl;
- Bijdrage VvE ca. € 220 p/mnd. (inclusief voorschot verwarming en water);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Oplevering in nader overleg, kan snel.


Dit appartement bekijken zonder afspraak? er is een open huis op:
Maandag 10 juli tussen 15.00 en 16.00 uur
Woensdag 12 juli tussen 9.00 en 10.30 uur

Details

Price
€ 155.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
46m²
Volume
130m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?