Van Leeuwenhoekstraat 5 119 - Haarlem

Price   € 150.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 11e etage van appartementencomplex "Haarlem Hoog" gelegen 2-kamerappartement met balkon op het oosten. Naast een eigen berging in de onderbouw beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd en onder meer voorzien van nieuwe vloerafwerking en een vernieuwd trappenhuis. De ligging is nabij het centrum van Haarlem en Heemstede. Ook het NS station Heemstede-Aerdenhout ligt op fietsafstand.

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
11e Etage: entree, hal, diepe bergkast, woonkamer met toegang tot balkon op het oosten, open keuken in ‘U’ opstelling met groot fornuis en afzuigkap. De woonkamer, badkamer en slaapkamer zijn voorzien van een nieuw plafond met sfeervolle inbouwspots. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast en er is een deur naar de wasruimte. Hier bevindt zich ook de geiser.
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer die doorgelegd is in de gang.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 43 m2;
- Balkon op het oosten;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Horlings Accountants en belastingadviseurs 023-5160620;
- Technisch beheer VvE: PJJ Advies & Management www.pjjadviesmanagement.com;
- Bijdrage VvE € 188,- p/mnd. (inclusief voorschot warmwater en verwarming);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Oplevering in nader overleg.

Details

Price
€ 150.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1960
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
43m²
Volume
114m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Geyser owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?