Van Leeuwenhoekstraat 5 - 140 - Haarlem

Price   € 135.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 13e etage van het appartementencomplex "Haarlem Hoog", ligt dit zonnige tweekamerappartement met balkon op het westen. Het appartement biedt een schitterend uitzicht over de duinen en over Heemstede. Naast een eigen berging beschikt het complex over twee gemeenschappelijke fietsenbergingen. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd met onder meer een nieuwe entree en een vernieuwd trappenhuis.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede intercity-verbinding heeft richting Leiden, Den Haag en Amsterdam. Eigenlijk heeft u in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
13e Etage: entree, hal, woonkamer met toegang tot balkon, eenvoudige dichte keuken ook met toegang tot balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel.
De lichte en ruime slaapkamer is voorzien van een vaste kast en geeft wederom toegang tot het balkon welke op het westen ligt. Vanuit de hal heeft u toegang tot een bergruimte. De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 45 m2;
- Geheel v.v. van dubbel glas;
- Badkamer met inloopdouche ;
- Eigen warmwatervoorziening door middel van een HR ketel (2012);
- Balkon op het westen;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Spaarne VvE beheer, www.spaarnevvebeheer.nl, 023-5766171;
- Technisch beheer VvE: Spaarne VvE beheer o.l.v. Peter Jansen;
- Bijdrage VvE € 189,- p/mnd. (inclusief voorschot verwarming en water);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Oplevering in nader overleg.

Details

Price
€ 135.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
45m²
Volume
117m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
F
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?