Van Leeuwenhoekstraat 5 162 - Haarlem

Price   € 155.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 15e etage van het appartementencomplex "Haarlem Hoog" ligt dit gezellige tweekamerappartement met balkon op het westen. Het appartement biedt een schitterend uitzicht over de duinen richting Zandvoort waar met helder weer zelfs de zee zichtbaar is. Naast een eigen berging beschikt het complex over twee gemeenschappelijke fietsenbergingen. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd met onder meer een nieuwe entree en een vernieuwd trappenhuis.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede intercity-verbinding heeft richting Leiden, Den Haag en Amsterdam. Eigenlijk heeft u in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
15e Etage: entree, hal, diepe bergkast, woonkamer met toegang tot balkon, netjes afgewerkte keuken v.v. koelkast, gaskookplaat, oven en aansluiting voor de wasmachine en toegang tot balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. De lichte en ruime slaapkamer is v.v. een vaste kast en geeft wederom toegang tot het balkon.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 45 m2;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Warmwatervoorziening door middel van een elektrische boiler 80L;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Balkon op het westen;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Spaarne VvE beheer, www.spaarnevvebeheer.nl, 023-5766171;
- Technisch beheer VvE: Spaarne VvE beheer o.l.v. Peter Jansen;
- Bijdrage VvE ca. € 167,59 p/mnd. (inclusief voorschot water);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex.

Details

Price
€ 155.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
45m²
Volume
119m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Gas boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?