Van Leeuwenhoekstraat 5 67 - Haarlem

Price   € 175.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 7e verdieping van het appartementencomplex “Haarlem Hoog” gelegen, vierkamerappartement met twee balkons op het westen en het noorden gesitueerd. Het appartement wordt casco opgeleverd waardoor u als koper alle mogelijkheden heeft om het naar uw eigen smaak te maken. Naast een eigen berging beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging en is er een huismeester aanwezig. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd en onder meer voorzien van een nieuwe vloerafwerking en een nieuw trappenhuis.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede intercity-verbinding heeft richting Leiden, Den-Haag en Amsterdam. Eigenlijk heeft u in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
7e Etage: entree, hal, woonkamer met toegang tot beide balkons. De keuken beschikt over een inbouwkast en een gedateerd keukenblok. De badkamer met inloopdouche en wastafel behoeft aandacht. Er zijn drie slaapkamers met veel licht. De slaapkamers zijn allemaal ruim bemeten waarbij de hoofdslaapkamer voorzien is van een wastafel. Er bevinden zich twee slaapkamers aan de oostzijde en de derde slaapkamer bevindt zich aan de westkant van het gebouw.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 85 m2;
- Badkamer met inloopdouche;
- Balkon op het westen en het noorden;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Horlings Accountants en belastingadviseurs 023-5160620;
- Technisch beheer VvE: PJJ Advies & Management www.pjjadviesmanagement.com;
- Bijdrage VvE ca. € 311,48,- p/mnd. (excl. voorschot verwarming);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Notaris ter keuze van verkoper;
- Oplevering kan snel.

Details

Price
€ 175.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
88m²
Volume
230m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
geen
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near park, Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?