Van Leeuwenhoekstraat 5 87 - Haarlem

Price   € 145.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 8e etage van appartementencomplex "Haarlem Hoog" gelegen goed onderhouden zonnig 2-kamerhoekappartement met twee balkons op het zuiden en het westen. Dit appartement is in goede staat en biedt een schitterend uitzicht over de duinen en over Heemstede. Naast een eigen berging beschikt het complex over twee gemeenschappelijke fietsenbergingen. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd en ondermeer is er een nieuwe entree en een vernieuwd trappenhuis. De ligging is nabij diverse uitvalswegen, centrum en station Heemstede-Aerdenhout liggen op fietsafstand.

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree met bellentableau, liften en trappenhuis;
8e Etage: entree, recent gestucte hal, woonkamer met toegang tot balkon, eenvoudige dichte keuken ook met toegang tot balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en is een aantal jaar geleden opnieuw betegeld. Verder is de badkamer voorzien van een toilet en een wastafel. De lichte en ruime slaapkamer is voorzien van een vaste kast en geeft toegang tot het tweede balkon welke op het zuiden ligt.
De gehele woning is voorzien van dubbel glas, waarvan gedeeltelijk HR++ (2014).

Wetenswaardigheden:
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 48 m2;
- Gehele woning voorzien van dubbel glas waarvan gedeeltelijk HR++ (2014);
- Videofoon aanwezig (2015);
- Hal recent gestuct (2016);
- Badkamer met inloopdouche;
- Eigen warmwatervoorziening (geiser);
- Balkon op het zuiden en westen;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Actieve Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Horlings Accountants en belastingadviseurs 023-5160620;
- Technisch beheer VvE: PJJ Advies & Management www.pjjadviesmanagement.com;
- Bijdrage VvE € 205,- p/mnd. (inclusief voorschot verwarming en water);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Oplevering in nader overleg.

Details

Price
€ 145.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat
Bottom floor
8
Build type
Existing
Build year
1960
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
48m²
Volume
120m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Geyser owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near park, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?