Van Leeuwenhoekstraat 5 91 - Haarlem

Price   € 150.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 9e verdieping van het appartementencomplex “Haarlem Hoog” ligt dit leuke, in 2012 verbouwde, tweekamerappartement. Het appartement beschikt over een fijn balkon, waar je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon en je een fantastisch uitzicht hebt over Haarlem en omstreken! Het appartement is in goede staat van onderhoud, heeft een dichte keuken en is prima afgewerkt; een appartement om zo te betrekken! Naast een eigen berging beschikt het complex over een gemeenschappelijke fietsenberging. Het complex is recent op diverse punten gerenoveerd en ondermeer voorzien van een nieuw hoofdentree en een gemoderniseerd trappenhuis.

Ligging
Het complex is gelegen in een rustige wijk en heeft een centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. Met een fietsafstand van 10 minuten bereik je de altijd bruisende binnenstad van Haarlem, maar ook de gezellige dorpskern van Heemstede is op korte fietsafstand van het complex te bereiken. Het NS station van Heemstede-Aerdenhout is tevens op 5 minuten afstand van het appartement, waar u een goede verbinding heeft richting Leiden, Den-Haag en Amsterdam. Eigenlijk heb je in de omgeving van “Haarlem Hoog” alles in de buurt: het strand, de duinen, het beboste wandelpark “Elswout” en natuurlijk het centrum van Haarlem. Kortom een fijne locatie om te wonen!

Indeling
Souterrain: gezamenlijke fietsenberging en aparte berging behorende bij het appartement;
Parterre: afgesloten vernieuwde entree, liften en trappenhuis;
9e Etage: entree, hal, diepe bergkast voorzien van elektra en wasmachineaansluiting, woonkamer met toegang tot balkon. De moderne keuken beschikt over voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur. De badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel is in 2012 vernieuwd. De lichte slaapkamer is voorzien van vaste kasten en geeft tevens toegang tot het balkon, welke op het oosten ligt. Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas voor een optimale isolatie.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 43 m2;
- Badkamer met inloopdouche en zwevend toilet (2012);
- Eigen warmwatervoorziening middels elektrische boiler (2015);
- Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur (2012);
- Wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk;
- Balkon op het oosten gesitueerd met prachtig uitzicht over Haarlem en omstreken;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren "Haarlem Hoog";
- Administratief beheer VvE: Horlings Accountants en belastingadviseurs 023-5160620;
- Technisch beheer VvE: Spaarne VvE Beheer www.spaarnevvebeheer.nl;
- Bijdrage VvE € 217,59 p/mnd. (inclusief voorschot verwarming en water);
- Haarlem centrum, duinen en strand op fietsafstand;
- Gratis parkeermogelijkheden rond het complex;
- Oplevering in nader overleg.

Details

Price
€ 150.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1961
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
43m²
Volume
122m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near park, Clear view, Open location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2014 GC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3668269, "lng": 4.6083254 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?