Vergierdeweg 92 - Haarlem

Price   € 285.000 k.k.  

Sold

Description

Een woning of een appartement, een bungalow of benedenwoning zonder bovenburen? Deze woning is een combinatie van dit alles! Via een ruime privé voortuin en de eigen entree heeft u toegang tot de woning, welke tevens beschikt over een ruime besloten binnentuin. De 3 slaapkamers zijn gelegen op de split level verdieping en lopen door tot in het kleinschalige appartementencomplex aan de Eksterlaan. Aan bergruimte is in deze woning zeker geen gebrek, middels de vlizotrap in de entree heeft u namelijk toegang tot een riante bergvliering. Grenzend aan de keuken treft u ook nog een ruime bijkeuken en in de zonnige binnentuin is tevens een berging aanwezig. De besloten binnentuin is gelegen op het zuidoosten en v.v. achterom, welke zich bevindt in de berging. Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Ligging
De Vergierdeweg is gelegen in de “Vogelbuurt”, een rustige en kindvriendelijke wijk met diverse voorzieningen in de nabije omgeving. Op loopafstand is het winkelcentrum “Marsmanplein” gelegen met een divers aanbod in winkels, horeca en een grote Albert Heijn. Ook worden er in de directe omgeving volop mogelijkheden geboden in de vorm van onderwijs, kinderopvang, sportvoorzieningen en recreatie- en natuurgebieden zoals Westbroek, Hekslootpolder, Schoterbos en Spaarnwoude. Het strand van Bloemendaal aan Zee is zowel per auto als per fiets goed te bereiken. Daarnaast bent u vanwege de centrale ligging met ca. 10 minuten op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar en is de woning goed bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: privé voortuin, entree met meterkast en vlizotrap naar de bergvliering, woonkamer met toegang tot de besloten binnentuin, landelijke woonkeuken met aangrenzend een bijkeuken met CV opstelling en wasmachine aansluiting. Via de langgerekte gang heeft u toegang tot de badkamer v.v. inloopdouche en wastafel en een separaat toilet. Middels een kleine trap komt u op de split level verdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden. De slaapkamer grenzend aan de binnentuin geeft toegang aan het balkon en tevens aan de binnentuin.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 88 m2, inhoud ca. 232 m3 (conform de richtlijnen NEN 2580);
- Bouwjaar 1952;
- 3 slaapkamers;
- Verwarming en warmwater middels CV ketel Remeha Avanta (2010);
- Uitgebreide groepenkast;
- Volledig v.v. dubbel glas;
- Balkon en binnentuin op het zuidoosten gesitueerd v.v. achterom;
- Servicekosten € 50,- per maand;
- Bekijk de 3D-scan via de link op pagina 2 van de brochure;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 285.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1952
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
88m²
Other surface
7m²
Volume
232m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Garden
Frontyard, Sit
Sit
Southeast, 32m², 553×570cm
Shed
Extension, stone

Garage

Video

Floor plans

Location

[ { "address": "Vergierdeweg 92", "zipCode": "2025 TK", "city": "Haarlem", "lat": 52.415383, "lng": 4.6528509 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?