Voorduinstraat 39 - Haarlem

Price   € 365.000 k.k.  

Sold

Description

In de populaire en kindvriendelijk “Bomenbuurt” gelegen volledig te moderniseren tussenwoning. Een woning die u veel ruimte biedt en waarbij de indeling en details nog origineel zijn. Zo beschikt deze jaren dertig woning over een kamer en suite met en suite deuren, een erker aan de voorzijde en een granito vloer in de hal. De zonnige achtertuin op het zuiden beschikt over een eenvoudige schuur en een achterom.

Ligging
De Voorduinstraat maakt deel uit van de “Bomenbuurt” een populaire en kindvriendelijke wijk in Haarlem. De wijk is ruim en groen van opzet met voldoende parkeergelegenheid. Om de hoek van de Voorduinstraat treft u het Stuyvesantplein aan waar een buurtsuper voorziet in de dagelijkse boodschappen. Het Zaanenpark met een speelplaats voor de kinderen ligt op loopafstand van de woning. In de directe omgeving zijn diverse scholen en sportverenigingen, zoals zwembad De Planeet en de IJsbaan, aanwezig. Ook ligt het centrum van Haarlem en NS station Haarlem op 10 min. Fietsafstand. Vanaf de Rijksstraatweg/Schoterweg is er een goede busverbinding richting Haarlem, Amsterdam en IJmuiden.

Indeling
Begane grond: entree, hal met toilet en trapkast. Dichte eenvoudige keuken met deur naar de achtertuin. De woonkamer en suite beschikt over een erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast, slaapkamer achterzijde met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon. Zijkamer aan de voorzijde. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bad, wastafel, en tweede toilet.

Tweede verdieping: zolderruimte met dakkapel aan voor- en achterzijde, deze verdieping biedt ruimte voor twee aparte slaapkamers en een bergvliering.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 120 m², inhoud ca. 315 m3 (conform NEN 2580);
- Perceeloppervlak 116 m²;
- Bouwjaar 1933;
- Woning dient geheel gemoderniseerd te worden;
- Achtertuin op het zuiden met achterom;
- Eenvoudige elektrische installatie;
- In de nabijheid van diverse scholen en sportvoorzieningen;
- Haarlem Centrum en NS station Haarlem binnen 10 min. fietsafstand;
- Notaris ter keuze verkoper;
- Levering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 365.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1933
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Moderate
Particulars
Needs work

Surface and volume

Living surface
120m²
Plot surface
116m²
Volume
315m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
3

Energy

Hot water
Geyser owned
Heating
Central heating
Furnace
Remeha (1980, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
South, 40m², 500×800cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Voorduinstraat 39", "zipCode": "2023 PC", "city": "Haarlem", "lat": 52.4012016, "lng": 4.6312341 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?