Wagenweg 7 zwart - Haarlem

Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

Royaal 3-kamer appartement met zonnige stadstuin, op steenworp afstand gelegen van het centrum van Haarlem. Dit appartement voelt mede dankzij haar grote raampartijen aan de voorzijde en hoge plafonds in de woonkamer van ca. 3,2 m zeer ruim aan. Het appartement beschikt over een moderne woonkeuken (2009) v.v. diverse Boretti inbouwapparatuur en een moderne badkamer (2009). In de op het zuidoosten gelegen achtertuin zit je heerlijk rustig en kun je je afsluiten van de reuring in de stad.

Ligging
De Wagenweg is gelegen in de zeer gewilde Koninginnebuurt, een stadse locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Niet alleen de Haarlemmer Hout is op loopafstand, maar ook het bruisende centrum van Haarlem. In ca. 10 minuten sta je op de Grote Markt, midden in de stad! In de buurt zijn dan ook volop leuke restaurants, bars en cafés te vinden. Vanzelfsprekend zijn er ook genoeg winkels voor de dagelijkse boodschappen voorhanden. Ook voorzieningen zoals openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens is er een goede ontsluiting naar de A9. In de buurt zijn tal van goede scholen en er is volop cultureel aanbod met allerlei musea, theater en muziek voorzieningen. Kortom, een woonomgeving waar het aan niets ontbreekt!

Indeling
Parterre: Entree appartement, diepe hal met toegang tot een bergruimte, ruime living met open woonkeuken v.v. diverse inbouwapparatuur, lichte eetkamer met toegang tot de tuin, slaapkamer aan de achterzijde welke tevens toegang biedt tot de tuin, ruim opgezette badkamer v.v. regendouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting, apart toilet is naast de badkamer gelegen.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden;
- Woonoppervlak ca. 95 m² (conform NEN 2580), bruto inhoud ca. 407 m³;
- Unieke locatie t.o.v. stadscentrum;
- Gelegen op steenworp afstand van diverse parken;
- Buitendeur van het naastgelegen winkelpand naar de tuin wordt afgesloten;
- Keuken v.v. diverse Boretti inbouwapparatuur;
- Mogelijkheid tot het creëren van een tweede slaapkamer;
- Gedeeltelijk v.v. dubbel glas;
- Uitgebreide elektrische installatie;
- Beschermd stads- en dorpsgezicht;
- Oplevering en aanvaarding in overleg, kan snel;

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1892
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
95m²
Volume
407m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Garden
Backyard
Backyard
35m², 700×500cm

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Wagenweg 7", "zipCode": "2012 NA", "city": "Haarlem", "lat": 52.3738718, "lng": 4.6293386 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?