Wagenweg 9 - Haarlem

Price   € 289.000 k.k.  

Sold

Description

Dit moderne 2-kamer appartement met zonnige stadstuin ligt op steenworp afstand van het centrum van Haarlem. Dit appartement voelt mede dankzij haar grote raampartijen aan de voorzijde en hoge plafonds zeer ruim aan. Het appartement beschikt over een moderne woonkeuken (2012) v.v. diverse inbouwapparatuur en een moderne badkamer (2012). In de op het zuidwesten gelegen achtertuin zit je heerlijk rustig en kun je je afsluiten van de reuring in de stad.

Ligging
De Wagenweg is gelegen in de zeer gewilde Koninginnebuurt, een stadse locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Niet alleen de Haarlemmer Hout is op loopafstand, maar ook het bruisende centrum van Haarlem. In ca. 10 minuten sta je op de Grote Markt, midden in de stad! In de buurt zijn dan ook volop leuke restaurants, bars en cafés te vinden. Vanzelfsprekend zijn er ook genoeg winkels voor de dagelijkse boodschappen voorhanden. Ook voorzieningen zoals openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens is er een goede ontsluiting naar de A9. In de buurt zijn tal van goede scholen en er is volop cultureel aanbod met allerlei musea, theater en muziek voorzieningen. Kortom, een woonomgeving waar het aan niets ontbreekt!

Indeling
Parterre: Entree appartement, ruime en lichte living met moderne woonkeuken v.v diverse inbouwapparatuur, openslaande deuren vanuit de living naar de op het zuidoosten gesitueerde tuin, hal naar de slaapkamer aan de achterzijde welke tevens toegang biedt tot de moderne badkamer v.v. regendouche en wastafel, apart toilet met fontein bevindt zich naast de badkamer, bergkast met aansluiting voor de wasmachine.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden;
- Woonoppervlak ca. 80 m², inhoud (bruto) ca. 342 m³
- Unieke locatie t.o.v. stadscentrum;
- Gelegen op steenworp afstand van diverse parken;
- Verwarming en warmwater middels C.V. combiketel
- Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur;
- Gedeeltelijk v.v. dubbel glas;
- Moderne elektrische installatie;
- Beschermd stads- en dorpsgezicht;
- Oplevering en aanvaarding in overleg, kan snel;

Details

Price
€ 289.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1892
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
80m²
Volume
250m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center
Garden
Backyard
Backyard
Southeast, 31m², 400×783cm

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Wagenweg 9", "zipCode": "2012 NA", "city": "Haarlem", "lat": 52.3738086, "lng": 4.6292662 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?