Zijlstraat 60 II - Haarlem

Price   € 1.650 p.m. ex.  

Rented

Description

Prachtig gelegen en sfeervolle bovenwoning in het bruisende stadcentrum van Haarlem. Dit modern gerenoveerde driekamerappartement (circa 72 m²) bevindt zich in een gezellige winkelstraat en beschikt over een eigen dakterras van maar liefst ca. 38 m². Naast de woonkamer met open keuken zijn er nog twee slaapkamers. De woning is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd en werkelijk waar; niets is overgeslagen.

Locatie
De Zijlstraat geldt als een van de populaire winkelstraten van Haarlem en is onderdeel van de
‘7 Gouden straatjes’. De Zijlstraat ligt zeer gunstig ten opzichte van de Grote Markt, de Grote Houtstraat, openbaar vervoer en de parkeergarages “de Appelaar” en “de Raaks”.
Alle hotspots bevinden zich om de hoek; winkels, ateliers, eetcafés en restaurants, maar ook uitgaansgelegenheden en musea zoals Het Teylers, de Toneelschuur, de Stadsschouwburg en de Philharmonie bevinden zich op loopafstand. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag. De bossen, de duinen en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn op fietsafstand gelegen.

INDELING
Parterre: Entree en trappenhuis naar bovengelegen etages.

Tweede verdieping: entree appartement, woonkamer met moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap heb je toegang tot het dakterras.

ALGEMEEN:
* Huurprijs € 1.650,- per maand excl. G/W/L
* Woonoppervlakte ca. 72 m²
* Zeer sfeervolle bovenwoning
* Zonnig dakterras (ca. 38 m²)
* Volledig gerenoveerd in 2019
* Voorzien van een eigen meterkast
* Beschikbaar per medio maart 2019

Details

Price
€ 1.650 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1550
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
72m²
Volume
201m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating

Floor plans

Location

[ { "address": "Zijlstraat 60", "zipCode": "2011 TP", "city": "Haarlem", "lat": 52.382284, "lng": 4.6326117 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?