Zocherstraat 2 J - Haarlem

Price   € 425.000 k.k.  

Sold

Description

Op loopafstand van het centrum van Haarlem ligt deze goed onderhouden maisonnette met eigen entree op de begane grond. Het appartement maakt onderdeel uit van het kleinschalige appartementencomplex Schoonzicht. De 4-kamer maisonnette beschikt over 3 slaapkamers, een open keuken, verzorgde badkamer en een ruim dakterras op het zuiden. Tevens is er een privé berging en overdekte parkeerplaats aanwezig.


Ligging
De Zocherstraat, dat direct ten noorden van het centrum van Haarlem ligt, is een rustig gelegen straat nabij een ruim opgezet plein met in het midden een fontein welke wordt omringd door bankjes. Op nog geen 400 meter ligt het centrum van Haarlem met een groot winkelaanbod en het Centraal Station. Ook op het gebied van cultuur en horeca worden op loopafstand veel mogelijkheden geboden. De prachtige Klopper- en Schotersingel en de Stadskweektuin liggen op loopafstand en voorzien in natuur en ontspanningsmogelijkheden. Maar ook de duinen en het strand van Bloemendaal en Zandvoort bereikt u snel op de fiets. Vanaf het station bent u per trein binnen 15 minuten op Amsterdam Centraal. Naast goed openbaar vervoer bent u vanwege de centrale ligging binnen 10 minuten op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar.


Indeling
Parterre: Via de eigen entree bereikt u de ruime hal, werk/slaapkamer aan de voorzijde, berging met aansluiting wasmachine en droger, trapkast, tevens deur naar de parkeerplaats.
1e Etage: Overloop, toilet met fontein, U-vormige woonkamer met open hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, deur naar het ruime dakterras.
2e Etage: Overloop met CV-ketelruimte, slaapkamer aan de voorzijde, een royale ouderslaapkamer aan de achterzijde, ruime badkamer met 2e toilet, whirlpool, twee wastafels en inloopdouche.


Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 113 m2, inhoud ca. 279 m3 (conform NEN 2580);
- Geheel v.v. dubbel glas;
- Verwarming en warmwater middels via Bosch HR CV-ketel (2008);
- Dakterras op het zuiden gesitueerd;
- Verzorgde badkamer met whirlpool;
- Uitgebreide elektrische installatie met 8 groepen en dubbele aardlekschakelaar;
- Centrale afzuiginstallatie;
- Eigen entree op de begane grond;
- Per trein vanaf station Haarlem binnen 15 minuten op Amsterdam Centraal;
- Servicekosten € 147,90 per maand (incl. voorschot water);
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 425.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Maisonnette
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1991
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
113m²
Volume
279m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Bosch (2008, Owned)

Exterior areas

Location
Near park, In town center
Garden
Frontyard, Terrace
Terrace
South, 18m², 493×365cm
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Floor plans

Location

[ { "address": "Zocherstraat 2", "zipCode": "2021 DJ", "city": "Haarlem", "lat": 52.3900438, "lng": 4.6409454 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?