Zwitserlandstraat 98 - Haarlem

Price   € 210.000 k.k.  

Sold

Description

In de kindvriendelijke “Europawijk” gelegen te moderniseren, lichte tussenwoning. Deze naoorlogse eengezinswoning beschikt over een prettige breedtemaat en vier ruime slaapkamers. Verder beschikt de woning over een zonnige achtertuin op het zuiden met achterom.

Ligging
De woning is gelegen in de “Europawijk” in het noordwestelijke deel van Schalkwijk. Op loop/fietsafstand van de woning treft u diverse voorzieningen aan op het gebied van recreatie, onderwijs en winkelcentra. In de nabije omgeving van de woning liggen o.a. het wandelgebied “Engelandpark” en het grote overdekte winkelcentrum van Schalkwijk. Binnen ca. 10 minuten bereikt u met de fiets de gezellige binnenstad van Haarlem of de leuke dorpskern van Heemstede. Daarnaast bent u vanwege de centrale ligging van de woning binnen ca. 5 minuten met de auto op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar. Tevens bevinden zich in de omgeving van de woning goede busverbindingen naar het centrum van Haarlem en naar Schiphol.

Indeling
Begane grond: entree, hal met toilet, lichte woonkamer met openhaard, dichte eenvoudige keuken met deur naar de achtertuin, welke gesitueerd is op het zuiden en voorzien is van een vrijstaande stenen berging. Er is een achterom aanwezig.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde. De badkamer bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een douche en wastafel. Er is een apart toilet op de verdieping aanwezig.
Tweede verdieping: zolderruimte met C.V. opstelling. Deze verdieping heeft een dakkapel aan de achterzijde. Hier is ruimte voor de vierde slaapkamer.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 105 m2 (nen 2580)
- Inhoud ca. 249 m2;
- Perceeloppervlak 124 m2;
- Woning dient geheel gemoderniseerd te worden;
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas;?
- Verwarming en warmwater via C.V. ketel Nefit HR Ecomline 2003;
- Achtertuin op het zuiden v.v. achterom en stenen berging v.v. elektra;
- Levering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 210.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1963
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
105m²
Plot surface
124m²
Volume
249m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
3

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Nefit HR Ecomline (2003, Owned)

Exterior areas

Garden
Backyard
Backyard
South, 72m², 600×1200cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Location

[ { "address": "Zwitserlandstraat 98", "zipCode": "2034 BN", "city": "Haarlem", "lat": 52.3618946, "lng": 4.6468069 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?