Merwedeplantsoen 142 - Heemstede

Price   € 250.000 k.k.  

Sold

Description

Op de tweede verdieping van een rustig appartementencomplex ligt dit ruime en goed onderhouden driekamerappartement met prachtig uitzicht op het omliggende groen. Het appartement beschikt aan zowel de voor- als de achterzijde over een balkon. Op de zevende verdieping van het complex is nog een extra privé kamer gelegen. Het complex is centraal gelegen in Heemstede en tegenover het Groenendaalse bos.

Ligging
Gunstig gelegen in een rustige en groene woonomgeving. Het centrum van Heemstede, met een zeer divers aanbod aan winkels, is nabij het appartement gelegen. Direct voor het complex bevindt zich een bushalte met een goede busverbinding naar Haarlem of Leiden. Het station Heemstede-Aerdenhout ligt op een afstand van ca. 10 fietsminuten. Tevens zijn in de omgeving diverse uitvalswegen naar o.a. de A9 richting Amsterdam, Den Haag of Alkmaar. Dit alles draagt bij aan de ideale ligging van dit appartement.

Indeling
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau. Hal met toegang tot een ruime privéberging in de onderbouw, trappenhuis en lift.

Tweede verdieping:
Entree, ruime hal met doorloop naar een lichte woonkamer voorzien van grote raampartijen. De eetkamer is bij de woonkamer getrokken door middel van een muurdoorbraak waardoor een ruime leefruimte is ontstaan. Via de woon-/eetkamer kan men het balkon, gesitueerd op het zuidoosten, betreden. De dichte keuken beschikt over diverse apparatuur, praktische kastruimte biedt toegang tot een tweede balkon. Via de gang zijn twee slaapkamers te bereiken. Tevens biedt de gang toegang tot een bergkast, apart toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en wasmachine-/drogeraansluiting. Op de zevende en tevens bovenste verdieping is nog een extra privé logeer-/werkkamer aanwezig.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 93 m2 (conform NEN 2580);
- Inhoud ca. 256 m3 (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1968;
- Verwarming en warmwater via blokverwarming;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Bushalte voor de deur;
- Station Heemstede-Aerdenhout op fietsafstand;
- 2 balkons, balkon aan de voorzijde op het zuidoosten gesitueerd;
- Extra privé kamer gelegen op de 7e verdieping;
- Goed onderhouden gebouw, buitenzijde zuid- en westkant recent gerenoveerd;
- Bijdrage VvE € 360,26 p/mnd (waarvan € 113,- voorschot verwarming);
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 250.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1968
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
93m²
Volume
256m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near edge of forest, In residental area, Clear view, In forest
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Merwedeplantsoen 142", "zipCode": "2105 VP", "city": "Heemstede", "lat": 52.3431927, "lng": 4.6065718 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?