Timorstraat 41 - Heemstede

Price   € 350.000 k.k.  

Sold

Description

In de zeer gewilde Indische Buurt van Heemstede gelegen jaren ’30 hoekwoning. Deze ruime en lichte woning beschikt over 4 slaapkamers en voldoende bergruimte. Een ideaal gezinshuis met mogelijkheden.

Ligging
De Timorstraat is een rustige kindvriendelijke straat. Op loopafstand van de woning vindt u diverse winkels, scholen, sportfaciliteiten waaronder het zwembad Groenendaal en sportvelden (o.a. hockey, voetbal, tennis). Ook het wandelbos Groenendaal met kinderboerderij en speeltuin bevinden zich op 10 minuten loopafstand. Uw auto kunt u vrij parkeren in de straat en de woning is gunstig gesitueerd t.o.v. de diverse uitvalswegen (naar Haarlem, Schiphol, Amsterdam en Den Haag). Tevens is het strand, de duinen en de zee alsmede het gezellige centrum van Haarlem goed met de fiets te bereiken.

Indeling
Begane grond: Entree, ruime vestibule met glas-in-lood tochtdeuren, hal met bergkast en toilet. Dichte eenvoudige keuken met deur naar de uitgebouwde wasruimte en toegang tot de achtertuin. De woonkamer is voorzien van erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde met vaste kast en opengebroken zijkamer met aparte entree. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een douche en wastafel.

2e verdieping: Ruime overloop met C.V. opstelling en luik naar een bergvliering. Twee zolderkamers, een aan de voorzijde met dakraam en een aan de achterzijde voorzien van een dakkapel en bergruimte.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 112 m2, inhoud ca. 294 m3 (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1935;
- Karakteristiek woonhuis met uitstekende moderniseringsmogelijkheden;
- Verwarming en warmwater middels C.V. ketel Remeha Avanta (2012);
- Gedeeltelijk v.v. dubbel glas;
- 4 slaapkamers;
- Voortuin op het zuidwesten en achtertuin op het noordoosten gesitueerd v.v. achterom;
- Externe bergruimte;
- Gunstige ligging nabij sportvelden, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen;
- Openbaar parkeren;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 350.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Corner house
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
112m²
Plot surface
116m²
Other surface
3m²
Volume
294m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
4

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta (2012, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Northeast, 52m², 549×939cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Timorstraat 41", "zipCode": "2103 TV", "city": "Heemstede", "lat": 52.3417428, "lng": 4.6277322 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?