Zandvoortselaan 97 - Heemstede

Price   € 375.000 k.k.  

Sold

Description

Statig, charmant en licht familiehuis, voorzien van een diepe achtertuin op het zuiden. In de tuin bevindt zich een ruime schuur voorzien van een bruikbare vliering. De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas en er zijn nog veel originele details te vinden.

Ligging
De Zandvoortselaan is ruim van opzet en zorgt voor een goede ontsluiting met de snelwegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Het station Heemstede-Aerdenhout (intercity station) is op loopafstand waardoor Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag ook met het OV makkelijk te bereiken zijn. Naast het ruime winkelaanbod en aantal goede restaurants zijn er veel sport- en schoolvoorzieningen in de naaste omgeving, van kinderopvang tot middelbare school. Ontspannen kan op het strand maar ook het duingebied geeft veel mogelijkheden. Het Groenendaalsebos en het Leyduin liggen op 10 fietsminuten. Het centrum van Haarlem, met al haar restaurants, uitgaansgelegenheden, musea en andere culturele activiteiten, is ook met 10 fietsminuten te bereiken.

Indeling
Begane grond: Entree met authentieke vestibule, voorzien van glas in lood, royale gang met toilet en fonteintje, keuken en woonkamer en-suite. Vanuit de woonkamer, voorzien van houtkachel, is de achtertuin middels dubbele openslaande deuren te bereiken. De voorzijde van de woning, met erker, is deels voorzien van glas in lood. De benedenverdieping is verder voorzien van een houten vloer.
Eerste verdieping: Royale overloop, toilet met fonteintje. Naast de ouderslaapkamer, aan de voorzijde, welke is voorzien van wastafel en vaste kasten, bevindt zich een tweede slaapkamer. Aan de achterzijde is nog een ruime derde slaapkamer met een vaste kastenwand. De ruime badkamer is voorzien van een losstaand bad op pootjes, douche en wastafel.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden;
- Bouwjaar 1914;
- Woonoppervlak ca. 112 m² (conform nen 2580);
- Inhoud ca. 320 m³;
- Perceeloppervlak 143 m²;
- Tuin op het zuiden (13 meter diep);
- Drie slaapkamers en een ruime badkamer;
- Praktische ligging t.o.v. scholen, winkels en openbaar vervoer;
- Gelegen op steenworp afstand van het NS station (intercity);
- Vrij parkeren voor de deur;
- Vrijwel geheel v.v. dubbelglas;
- Verwarming en warmwater middels CV combiketel Atag 2012);
- Mogelijkheid tot uit en/of opbouw;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 375.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1914
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
112m²
Plot surface
143m²
Volume
320m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Atag (2012, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Balcony
Yes
Garden
Backyard
Backyard
South, 78m², 600×1300cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Location

[ { "address": "Zandvoortselaan 97", "zipCode": "2106 CL", "city": "Heemstede", "lat": 52.3591939, "lng": 4.6110614 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?