De Savornin Lohmanlaan 24 - Hillegom

Price   € 245.000 k.k.  

Sold

Description

Rustig wonen in een gezellig dorp maar nabij grote steden als Haarlem en Leiden? Dat kan in deze fijne tussenwoning (circa 107 m²) met zonnige achtertuin op het zuidwesten met achterom. De woning dient van binnen gemoderniseerd te worden maar heeft een opvallend brede maatvoering. Hierdoor is er onder andere een ruime keuken en is de metrage van de (slaap)kamers plezierig te noemen. Kortom, een fijne woning die geheel naar wens en smaak verbouwd kan worden!

Ligging
De woning is rustig gelegen in een groene en kindvriendelijke woonomgeving nabij peuterspeelzaal en diverse scholen. Op korte afstand bevindt zich sport- en zwembadcomplex De Vosse en een wijkpark. Met 5 minuten fietsen bent u al in het centrum van Hillegom. De prachtige bollenvelden en het strand bij Langervelderslag zijn op slecht 10 kilometer afstand. Hillegom is gunstig gesitueerd nabij de afrit van de A4/A44 en met slechts 20 autominuten bent u al op de luchthaven Schiphol! Naast diverse busverbindingen beschikt Hillegom ook over een NS-station met snelle verbindingen naar o.a. Haarlem, Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Indeling
Parterre: entree, gang met trapkast en toilet. Woonkamer en dichte, ruim opgezette, keuken met deur naar de achtertuin, welke voorzien is van een vrijstaande stenen schuur en achterom.

1e etage: overloop met separaat toilet, 2 slaapkamers aan de achterzijde, slaapkamer voorzijde, badkamer voorzien van douchegelegenheid en wastafel.

2e etage: overloop, slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. Tevens is er onder de schuine kap verrassend veel bergruimte.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 107 m²;
- Inhoud circa 253 m³;
- Perceeloppervlak 136 m²;
- Bouwjaar omstreeks 1961;
- Vier slaapkamers en twee badkamers;
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten v.v. achterom en stenen schuur;
- Verwarming en warmwater via C.V. combiketel Bosch (2000) en keukengeiser;
- Grotendeels v.v. dubbel glas;
- Woning dient gemoderniseerd te worden;
- Notaris ter keuze verkoper;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 245.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1969
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
107m²
Plot surface
136m²
Volume
253m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
3

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating, Geyser owned

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Southwest, 55m², 580×946cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "De Savornin Lohmanlaan 24", "zipCode": "2181 VP", "city": "Hillegom", "lat": 52.2912284, "lng": 4.5936488 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?