Velserduinweg 52 A - Ijmuiden

Price   € 265.000 k.k.  

Sold

Description

Velserduinweg 52 A te IJmuiden

Op unieke locatie, in de voormalige Goede Herderkerk, gelegen uitstekend onderhouden woning. De in 1933 naar “Amsterdamse School” gebouwde Kerk is een ontwerp van architect F.B. Jantzen. In 2007 is de kerk zo verbouwd dat er 7 zeer ruime woningen, elk met een eigen entree, gerealiseerd zijn. Door het nieuwbouwplan zo aan te passen heeft de huidige bewoner in samenspraak met de architect een zeer ruimtelijke indeling gecreëerd met royale vertrekken. Door het terugplaatsen van enkele wanden kunt u meerdere slaapkamers realiseren. Juist door deze ruimtelijke indeling en mogelijkheden in een uniek gebouw en de uitstekende onderhoudstoestand maakt het tot een waar woongenot!

Ligging
De Velserduinweg is een verbindingsweg tussen het winkelcentrum en de Kennemerduinen waarbij beide op nog geen 5 minuten loopafstand liggen. De binnenstad van Haarlem ligt op slechts 15 autominuten afstand en ook met 25/30 autominuten is Amsterdam, Schiphol & Den Haag bereikbaar. Naast eigen vervoer biedt ook het openbaar vervoer uitstekende mogelijkheden in het bereiken van de omliggende steden. Door deze goede bereikbaarheid en de rust die door de omliggende natuurgebieden en het strand geboden wordt maakt IJmuiden tot een heerlijke woonplek.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast, zwevend toilet met fonteintje, royale woonkamer met massief eiken parketvloer en vaste kastruimte, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De totale oppervlakte van de woonkamer en open keuken is ruim 40 m².
1e verdieping: ruime overloop, badkamer met inloop douche, wastafelmeubel, zwevend toilet en wasmachine/droger aansluiting, de royale masterbedroom beschikt over een verhoogd plafond waardoor de originele raampartijen inzicht zijn wat zorgt voor een fraaie lichtinval.
2e verdieping: overloop, net als de 1e verdieping treft u ook hier een royale slaapkamer aan waarbij in de nok van het z.g. transept een nis is gecreëerd. Hierdoor is een fantastische slaapplek gecreëerd. Zowel de kamer op de eerste als tweede verdieping kunnen in meerdere kamers worden ingedeeld.
3e verdieping: via vaste trap bereikbare zolderetage die thans ingedeeld is als een ruimte met voldoende daglichttoetreding en opstelplaats van CV ketel en mechanische ventilatie.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 145 m²;
- Inhoud ca. 400 m³;
- Gelegen in een prachtig kerkgebouw met ruimtelijke vertrekken en mogelijkheden;
- Oorspronkelijke bouw van 1933, volledig gerenoveerd en verbouwd in 2007;
- Moderne groepen kast v.v. 8 groepen met dubbele a.l.s.;
- Verwarming en warm water via CV combiketel Remeha Avanta 2007;
- In afbeelding 3 en 8 wordt een impressie gegeven van een mogelijke indeling;

Details

Price
€ 265.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
2007
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
145m²
Volume
400m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
4
Facilities
Mechanical ventilation, Skyline, Cable tv

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta (2007, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Frontyard
Frontyard
East, 11m², 550×200cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Location

[ { "address": "Velserduinweg 52", "zipCode": "1971 ZE", "city": "Ijmuiden", "lat": 52.4570264, "lng": 4.6206745 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?