Weesperweg 3 - Muiden

Price   € 2.250.000 k.k.  

Sold

Description

Weesperweg 3 te Muiden

Uniek, direct aan de Vecht tussen Muiden en Weesp gelegen, ruim en karakteristiek object/ landhuis waar u op enkel een kwartier van Amsterdam en 't Gooi een oase van rust aantreft. Veel privacy door o.a. een lange oprijlaan en omgeven door weides, een grote tuin met vijverpartijen en aanlegsteigers direct aan het doorgaande vaarwater.

Via een lange oprijlaan rijdt u het prachtige perceel op, omgeven door weiland met paarden en schapen aan de Vecht met aanlegplaatsen.
Het charmante karakteristieke landhuis biedt mogelijkheden om de begane grond uit te bouwen of het plaatsen van een serre of veranda. Aan de voorzijde van de woning geven 2 zitkamers u prachtig weids uitzicht over de landerijen. De woonkamer alsmede de woonkeuken zijn aan de achterzijde gelegen en geven vrij uitzicht over de tuin en de Vecht. Hier komt u werkelijk tot rust in het drukke leven. De tuin heeft een grote vijverpartij en is voorzien van diverse terrassen. Naast het huis treft u een gastenverblijf cq. bedrijfsruimte wat laatstelijk in gebruik is geweest als kapsalon.

Indeling woonhuis;
Begane grond; entree, hal, 2 zitkamers aan de voorzijde, woonkamer en moderne woonkeuken met diverse inbouwapparatuur aan de achterzijde.
Eerste verdieping; 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met badkamer en suite v.v. toilet, wastafel en douche, badkamer met toilet, dubbele wastafel, douche, ligbad en wasmachine aansluiting.
Vliering; bergruimte en CV-installatie.
souterrain; ruime bergruimte v.v. keukenblok.

Indeling gastenverblijf;
Begane grond; entree, grote open ruimte met open keuken, toiletruimte en trap naar boven.
Eerste verdieping; slaapkamer, badkamer v.v. douche, wastafel en toilet, berging.

Bijzonderheden:
- Landelijk wonen, op een unieke locatie, dichtbij Amsterdam en ‘t Gooi.;
- Landhuis en gastenverblijf cq. bedrijfsruimte;
- Woonoppervlakte totaal ca. 354 m2;
- Oppervlakte woonhuis ca. 253,5 m2;
- Oppervlakte gastenverblijf/ bedrijfsruimte ca. 100,5 m2;
- Perceeloppervlakte ca. 12.500 m2;
- Diverse ligplaatsen in eigen tuin, aan de Vecht
- Met de boot vaart u binnen het uur naar het centrum van Amsterdam!

Details

Price
€ 2.250.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Semi-detached house
Build type
Existing
Build year
1920
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
354m²
Plot surface
1,3ha
Other surface
70m²
Volume
939m³

Layout

Rooms
11
Bedrooms
5
Floors
6

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Clear view, Open location, Near waterway, Rural location
Garden
Backyard, Frontyard, Side garden, Garden all round

Location

[ { "address": "Weesperweg 3", "zipCode": "1398 XD", "city": "Muiden", "lat": 52.3179953, "lng": 5.0591474 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?