Noordenseweg 82 - Nieuwkoop

Price   € 1.195.000 k.k.  

Sold

Description

NIEUWKOOP, Noordenseweg 82

Unieke villa met een schitterende ligging direct aan de Nieuwkoopse plassen. Het object ligt in het dorpje Noorden, onderdeel uitmakende van de gemeente Nieuwkoop. De karakteristieke villa licht op een ruim bemeten perceel van ca. 3.095m2 en is omringd door water. Middels de eigen brug betreed u het perceel op één van de meest unieke locaties in Het Groene Hart. Het object biedt een prachtig uitzicht over zowel het polderlandschap als over de Nieuwkoopse plassen en biedt veel privacy. Personen die houden van recreëren in de natuur kunnen op deze locatie hun hart ophalen.

De villa is gebouwd in 1961 en heeft een woonoppervlak van ca. 180 m2. De villa is midden op het perceel gesitueerd waardoor er tuin rondom is. Op het perceel staat nog een authentiek stenen arbeidershuisje van ca. 30m2, voorzien van sanitair, keuken en CV, welke bijvoorbeeld uitstekend dienst zou kunnen doen als kantoor aan huis. Ook is er een houten schuur van ca. 50m2 aanwezig geschikt als berging. Tevens bevindt zich op het perceel naast de villa een carport.

Ligging
Het object is gelegen in Nieuwkoop, pal in Het Groene Hart. Binnen een mum van tijd zit u echter alweer in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Schiphol (ca. 35 minuten). Zo profiteert u van het beste van twee werelden.

Indeling
De indeling van de woning is als volgt:

Kelder: de kelder is via de trap in de hal te bereiken. De kelder is ca. 14,5m2 groot.

Begane grond: middels de entree komt u in de centrale hal welke toegang biedt tot alle vertrekken op deze verdieping. Tevens kunt u met de auto de garage van ca. 22m2 binnenrijden en via deze de centrale hal bereiken. Aan de linkerkant van de hal bevindt zich de woonkamer van ca. 54m2 met een lichte serre die zorgt voor veel lichtinval. De woonkamer heeft een ruimtelijk gevoel doordat deze tot in de kap doorloopt. Aan de rechterzijde van de hal bevinden zich twee slaapkamers van beide ca. 11m2 en de badkamer. Rechtdoor de hal in bevindt zich de keuken.

Eerste verdieping: via de trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping. Alwaar zich tevens twee gelijkwaardige slaapkamers bevinden. Ook vindt u op deze verdieping een berging met de Cv-installatie en een separaat toilet. Daarnaast vindt u op de eerste verdieping een lekkere sauna waar u na een lange vaartocht of wandeling heerlijk in kunt bijkomen.

Bijzonderheden
- Unieke locatie direct aan vaarwater;
- Eigen aanlegsteigers;
- Vernieuwde rietenkap!;
- Eigen brug naar perceel;
- Kelder;
- Carport;
- Garage;Kortom: deze bijzondere woning biedt een unieke kans tot zeer aantrekkelijk wonen op een groot perceel met alle voordelen van rustig, landelijk wonen aan het open water.

Details

Price
€ 1.195.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1965
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
179m²
Plot surface
3.095m²
Other surface
75m²
Volume
696m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Cable tv, Sliding door, Alarm, Smoke duct, Sauna

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
ATAG (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Garden
Garden all round
Shed
Free standing, wood

Garage

Garage type
Indoor, Carport

Location

[ { "address": "Noordenseweg 82", "zipCode": "2421 XZ", "city": "Nieuwkoop", "lat": 52.1599734, "lng": 4.8066959 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?