Noordeinde 21 - Oostzaan

Price   € 1.500.000 k.k.  

Under bid

Description

Noordeinde 21 te Oostzaan
• Recent gemoderniseerde vrijstaande woning met inpandig zwembad.
• Ruim wonen op fietsafstand van Amsterdam.
• Twee garages met ruimte voor drie auto’s. Één van de garages kan ook eenvoudig verbouwd worden tot bijvoorbeeld een au-pair ruimte.
• Mogelijkheden voor een bedrijf/ praktijk aan huis
• Klassieke tuin en veranda met uitzicht over het polderlandschap van het Oostzanerveld

Fantastische vrijstaande woning met vijf ruime slaapkamers, twee badkamers, een grote woonkamer, een zeer ruime woonkeuken en een hobbyruimte met mogelijkheden voor een bedrijf of praktijk aan huis. Deze woning heeft een vloeroppervlak van 435 m2, is voorzien van een riant inpandig zwembad en gelegen op een prachtig perceel van 2600 m2 gelegen aan het natuurgebied Oostzanerveld. Het boothuis aan de achtertuin biedt de mogelijkheid om direct het Oostzanerveld in te varen.

Oostzaan maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam en ligt tegen Amsterdam Noord en recreatiegebied het Twiske aan.

Indeling:
De ruime hal geeft toegang tot het toilet, de woonkamer met gashaard, de gezellige woonkeuken met kookeiland en de garage. De woonkeuken en de woonkamer zijn gescheiden door moderne stalen deuren met glas, waardoor de fraaie gashaard ook vanuit de keuken te zien is. De keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur (o.a. combi stoomoven) en biedt toegang tot de wasruimte en de hobbykamer (nu in gebruik als televisiekamer). De hobbykamer is ook direct toegankelijk vanaf de voorzijde van de woning, waardoor deze ruimte ook zeer geschikt zou zijn als praktijkruimte. Vanuit de hobbykamer bereikt u de ruimte met het inpandige zwembad (ca. 12 bij 4) met jetstream. De zwembadruimte is voorzien van een technische ruimte (o.a. zwembadfilter en CV), toilet en badkamer en heeft drie rolluiken waardoor het zwembad ook toegankelijk is vanuit de tuin. Vanuit de woonkamer bereikt u de bibliotheek welke ook doorgang geeft naar de tweede ruime garage.
De woonkamer en woonkeuken bieden een geweldig uitzicht over de mooi aangelegde tuin en toegang tot een heerlijk overdekt buitenterras. Vanaf dit terras heeft u niet alleen uitzicht over de fantastische achtertuin, maar ook over het polderlandschap van het Oostzanerveld.

Op de 1e verdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers, een royale inloopkast, een badkamer met dubbele wastafel, toilet, bidet een vrijstaand ligbad en een balkon. Er zijn veel opbergmogelijkheden achter de knieschotten aan de zijkant van de woning.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1974 en recent verbouwd;
• Eigen grond;
• Bruto vloeroppervlak woning 625 m2;
• Gebruiksoppervlakte woning 417 m2 ;
• Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimten 78 m2;
• Overdekt terras 53 m2;
• Vijf ruime slaapkamers;
• Perceelgrootte 26 are;
• Vloerverwarming in woonkeuken, hobbykamer en zwembadruimte

Details

Price
€ 1.500.000 k.k.
Status
Under bid
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1974
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
435m²
Plot surface
2.600m²
Other surface
53m²
Volume
1035m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
5
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation, Alarm, Roller shutter, Cable tv, Swimming pool, Smoke duct, Sliding door

Energy

Energy label
D
Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating, Hot air heating
Furnace
Intergas 2016 (2016, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view, Near waterway, Rural location
Balcony
Yes
Garden
Garden all round
Shed
Free standing, stone

Garage

Garage type
Extension, stone, Indoor, Lock-up, Parking spot

Video

Location

[ { "address": "Noordeinde 21", "zipCode": "1511 AA", "city": "Oostzaan", "lat": 52.4467091, "lng": 4.871777 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?