Kennemerpark 76 - Overveen

Price   € 835.000 k.k.  

Description

Deze zeer royale en lichte woning ligt in een kindvriendelijk villapark dat in 1997 is gebouwd in de sfeer van de 30er-jaren. De situering van de ruime woningen in de wijk, de groene uitstraling en de toegankelijkheid voor met name bestemmingsverkeer draagt bij aan een prettige leefomgeving. Door de royale maatvoering beschikt deze woning over ruime slaapkamers van gem. 21 m2. Niet verwonderlijk dat tijdens de bouw een optie voorzag in meerdere slaapkamers, 6 slaapkamers zijn dan ook vrij makkelijk realiseerbaar. Daarnaast beschikt de woning over 2 badkamers, voldoende bergruimte en een geïsoleerde atelierruimte met vloerverwarming. Uitstekende kenmerken voor een ideaal en courant familiehuis.

Overveen maakt deel uit van de gemeente Bloemendaal en is ideaal gelegen tussen het centrum van Haarlem en Bloemendaal aan Zee. Op minder dan 10 minuten fietsen ligt het bruisende stadshart van Haarlem centrum. En voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de knusse winkelstraat van Overveen met een divers winkelaanbod. Van supermarkt tot ijssalon en van bakker tot slager, het is “om de hoek” te vinden. Ook als natuurliefhebber geniet u van deze fijne omgeving. Niet ver van deze woning ligt bijvoorbeeld het prachtige “Nationaal Park Zuid-Kennemerland”, perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Ook uitwaaien aan het strand van Bloemendaal aan Zee is een mogelijkheid. Het strand is op fietsafstand bereikbaar. Naast de diverse mogelijkheden voor recreatie en boodschappen, zijn ook de scholen en sportverenigingen goed vertegenwoordigd in de buurt. In de directe omgeving van de woning bevinden zich namelijk diverse scholen voor het basis-, middelbaar- en hoger onderwijs. Met het nabijgelegen NS-station Haarlem (en Overveen) en de Westelijke Randweg, is ook de ontsluiting per auto of het openbaar vervoer zeer praktisch.

Indeling
De entree zorgt voor een ruim ontvangst en beschikt over een garderobe nis, toilet met fonteintje. Via een grote doorgang bereik je de woonkamer. De woonkamer staat in open verbinding met de woonkeuken aan de voorzijde van het huis en beschikt over een diepe bergkast. Vanuit deze woonkamer heb je door de grote raampartijen zicht op de achtertuin die met een diepte van ca. 15,5 meter ruimschoots voorziet in een buitenbeleving. De oorspronkelijke berging is vrijwel volledig na geïsoleerd en doet thans dienst als comfortabele atelierruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich de ouderslaapkamer met toegang tot een balkon over de volle breedte van het huis en een tweede slaapkamer. De ouderslaapkamer is optioneel in twee aparte kamers in te delen. De ruime overloop geeft toegang tot een inloopkast, badkamer en apart toilet.
De tweede verdieping voorziet thans in 2 ruime slaapkamers die eventueel in 4 aparte kamers kunnen worden ingedeeld. De aanwezigheid van een tweede badkamer op deze verdieping biedt extra comfort voor een gezin. De bergruimte op deze verdieping biedt plaats aan de opstelling van cv-installatie en mechanische ventilatie.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 190 m2, inhoud ca. 615 m3 (conform NEN 2580);
- 4 ruime slaapkamers en twee badkamers;
- Uitgebreide elektrische installatie;
- CV-combiketel Atag 2011;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Diepe achtertuin op het (noord)oosten ca. 15,5 m. met achterom;
- Stenen geïsoleerde schuur met bergvliering;
- Mogelijkheid tot het aankopen van een separate garage v.v. eigen elektra aansluiting;
- Cultuur, restaurants, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik;
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 835.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1998
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
190m²
Plot surface
192m²
Volume
463m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Isolation
Roof insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Northeast, 92m², 587×1565cm
Shed
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Kennemerpark 76", "zipCode": "2051 KM", "city": "Overveen", "lat": 52.3921389, "lng": 4.6225844 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?