Purmerland 101 A - Purmerland

Price   € 1.495.000 k.k.  

Sold

Description

Deze fantastische woning met uitzicht op weilanden en water biedt het ultieme comfort. Het is heerlijk vrij en rustig wonen op deze locatie en toch is Amsterdam filevrij te bereiken binnen 15 minuten!

De woning is in 1976 gebouwd en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Er is een bijzonder fraaie en ruime achtertuin, met verschillende zitgedeeltes alsmede een voortuin. Het is een genot om hier te wonen.

Indeling;
Bij binnenkomst bevindt u zich in de ruime hal die toegang biedt tot de rest van de woning. In de hal zijn ook de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping te vinden.
Begane grond: De royale open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en heeft een open verbinding met de zeer ruime woonkamer. In de woonkamer is voorzien van een open haard, heerlijk om met de hele familie voor te zitten.
Naast de keuken aan de rechterzijde van de woning zijn nog verschillende kamers te vinden waaronder de badkamer die voorzien is van een douche, toilet, dubbele wastafel en toilet en een zeer ruime slaapkamer alsmede een separaat toilet. De bijkeuken is voorzien van de was- en droogaansluiting en beschikt tevens over veel bergruimte.

Eerste verdieping: De eerste verdieping die te bereiken is middels de trapopgang beschikt over drie slaapkamers waarvan twee ruimere en een wat kleinere alsmede een fraaie tweede badkamer met een douche, dubbele, wastafel, toilet en bidet. Ook deze badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Bijgebouw: Het bijgebouw is gelegen achter de woning. Dit gebouw wordt momenteel gebruikt voor een luxe B&B. Het is dan ook voorzien van 3 verschillende studio’s met elk een badkamer met douche, toilet en wastafel, een gezamenlijke zit- en eetkamer en een keuken die over diverse inbouwapparatuur beschikt. Tevens is er een separaat toilet aanwezig bij de gemeenschappelijke ruimten. Naast de gemeenschappelijke ruimte is een zeer ruime en goed onderhouden garage te vinden met elektra- en wateraansluiting en een toilet.. Op de eerste verdieping van het bijgebouw zijn de slaapkamers van de drie studio’s en de aparte zolder die via de garage te bereiken is.

De woning beschikt naast het bijgebouw ook nog over twee garages met een oppervlakte van 96 m² en een aparte berging. Achter het woonhuis met tuin ligt nog 12.550 m2 weiland verdeeld over twee percelen. Er is dus meer dan genoeg ruimte om lekker tot rust te komen in deze heerlijke ruime en riante woning die ontzettend veel mogelijkheden biedt!

Bijzonderheden;
- Bruto vloeroppervlak woning 466 m2
- Woonoppervlak woonhuis 181 m2 NEN 2580
- Woonoppervlak B&B 129 m2 NEN 2580
- Externe bergruimte 193 m2
- Berging 150 m2
- Totaal 15560 m2 grond
- Veel tuin en veel land achter het huis
- Zeer goed onderhouden
- Eigen grond!!

Details

Price
€ 1.495.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Detached house
Build type
Existing
Build year
1976
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Elderly accessible, toegankelijk voor minder validen

Surface and volume

Living surface
310m²
Plot surface
1,4ha
Other surface
150m²
Volume
923m³

Layout

Rooms
9
Bedrooms
7
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Skyline, Cable tv, Alarm, Smoke duct

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
On the waterfront, In residental area, Clear view, Open location, Near waterway, Rural location
Garden
Garden all round
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Purmerland 101", "zipCode": "1451 MJ", "city": "Purmerland", "lat": 52.4727612, "lng": 4.918776 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?