Lange Muiderweg 601 - Weesp

Price   € 1.500.000 k.k.  

Description

AAN DE VECHT gelegen bouwkavel van bijna 3000m2 met omgevingsvergunning tbv de bouw van een vrijstaande villa.

Op een kwartier rijden van Amsterdam, op 10 minuten van Naarden en Bussum, op een absolute rustgevende plek aan doorgaand vaarwater tussen Weesp en Muiden unieke kans!

U kunt hier namelijk binnendijks bouwen. Dat betekent bouwen tussen de dijk en het water direct aan de vecht. Een prachtig bouwplan is reeds vergund tv de bouw van een vrijstaand woonhuis genaamd De Blauwe Pot.

De hoofdbebouwing is ca. 16 meter lang bij een breedte van 5 meter. De begane grond biedt echter mogelijkheden op diverse plekken vergunningsvrij een veranda te plaatsen alsmede een uitbouw tbv een werkplek of woonkeuken te realiseren. Alles verdeeld over een begane grond, eerste verdieping en vliering geeft dat een woonoppervlakte van ruim 200 m2.
Als bouwmaterialen is gekozen voor wanden van Western Red cedar in de kleur antraciet met oud Hollandse oranje dakpannen. Op de verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers en een badkamer, op de vliering ruimte als berging danwel een vierde slaapkamer.

Een grote bestaande schuur biedt meer dan genoeg ruimte voor uw hobby of werkkamer of stalling tbv een klassieke auto.
Wat te denken van de mogelijkheden om uw boot aan uw eigen perceel aan te leggen zonder dat u er tegenaan hoeft te kijken, immers uw perceel aan de Vecht is zo ruim dat er alle plek is om prachtige zichtlijnen te handhaven. Met de sloep bent u binnen 5 minuten in Muiden en in een kwartier op het IJmeer.

Wij hebben op verzoek de plattegronden en omgevingsvergunning voor u klaarliggen, op aanvraag danwel ter plaatse zullen we u graag meer vertellen over de mogelijkheden van deze uniek plek.

Algemeen:

2972 m2 eigen grond met omgevingsvergunning.
Binnendijks bouwen is uniek.
Ruim 200m2 woonoppervlakte mogelijk.
Vraagprijs eur. 1.500.000 K. K.

Details

Price
€ 1.500.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Surface and volume

Plot surface
2.972m²

Layout

Exterior areas

Location
Near waterfront, Clear view, Sheltered location, Near waterway

Location

[ { "address": "Lange Muiderweg 601", "zipCode": "1382 LD", "city": "Weesp", "lat": 52.3196442, "lng": 5.0658421 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?