Zuiderwouder Dorpsstraat 11 A - Zuiderwoude

Price   € 749.000 k.k.  

Sold

Description

Zuiderwouder Dorpsstraat 11 A te Zuiderwoude

Gelegen in het pittoreske dorp Zuiderwoude, vlak boven Amsterdam. Een dorp met een rijke historie, karakteristieke houten huizen in een beschermd dorpsgezicht, omringd door weilanden en water, een fijne plek om te wonen! In enkele autominuten bent u, zonder last van files, op de ring A10 en ook het centrum van Amsterdam is snel bereikbaar.

Het is heerlijk rustig wonen in deze verrassend ruime vrijstaande woning gelegen aan een rustige weg. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de bouw en is de woning bijna gereed voor de eerste eigenaar. Rondom de woning wordt op koste van de ontwikkelaar de tuin met terras aan gelegd, waarvan u over de weilanden kunt uitkijken. Verder is de woning uitermate duurzaam. Hierbij moet u denken aan een warmtepomp, uitstekende isolatie en vloerverwarming die ook nog drie a vier graden kan koelen. De woning beschikt over zeer zuinig energielabel.


Indeling;
Begane grond:
De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant, eenmaal in de ruime hal vindt u een toiletruimte( zonder tegelwerk en sanitair. ) , meterkast en technische ruimtekast waar ook de droger en wasmachine zijn gesitueerd. De hal geeft via openslaande deuren toegang tot de fraaie L-vormige woonkamer met prachtig uitzicht over de weilanden. Aan de voorzijde is een ruime keuken gepland met de mogelijkheid voor een kookeiland met in het verlengde een ruime eetkamer.
De woning wordt zonder keuken opgeleverd. Thans zijn er nog meerdere keukenopstelling mogelijk. De tuin is toegankelijk via de openslaande deuren.

Eerste verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot de drie goede slaapkamers en een riante badkamer.
Alle slaapkamers beschikken over veel lichtinval door de Velux dakramen.
Het tegelwerk en sanitair zit niet in verkoopprijs. Hiervoor zou een offerte kunnen worden uitgebracht.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer gelegen met een netto oppervlak van 8m2, maar het vloeroppervlak bedraagt hier 27m2.
Deze prachtige nieuwbouwwoning is gebouwd als gesneden kaakberg met de nieuwste technieken, maar in de oude karakteristieke houtenstijl. Kopers die snel kunnen schakelen hebben nog invloed op de bouw.


Bijzonderheden;
• Duurzame nieuwbouwwoning;
• Bruto vloeroppervlak 223m2;
• Gebruiksvloeroppervlak 159 m2;
• Perceeloppervlakte: 246 m2;
• Eigen grond;
• 4 slaapkamers;
• Fraai kookeiland;
• Uitstekend geïsoleerd huis;
• Parkeergelegenheid op eigenterrein;
• Grond is gesaneerd;
• Fantastisch uitzicht;Voor een juiste indruk van de woning hebben wij gebruik gemaakt van impressies, in combinatie met de plattegronden. Maar voor deze woning echt te ervaren nodigen wij u uit om een bezichtiging in te plannen.

Details

Price
€ 749.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Detached house
Build type
Development
Build year
2019
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
159m²
Volume
382m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Skyline

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, Clear view, Open location, Rural location
Garden
Garden all round

Location

[ { "address": "Zuiderwouder Dorpsstraat 11", "zipCode": "1153 PB", "city": "Zuiderwoude", "lat": 52.4320266, "lng": 5.0346632 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?