Spieringweg 1080 - Zwaanshoek

Price   € 2.950.000 k.k.  

Description

**Prachtige unieke woonvilla met voldoende slaapkamers, badkamers alsmede een binnen en buiten zwembad op een riant perceel van 2730 m² grond.**

U kunt het zo gek niet bedenken of u treft het in deze prachtige villa. Van een ruime inpandige garage met verwarmde oprit, een inpandige wellness met zwembad en gym tot een goed geoutilleerde keuken en buitenzwembad.
Dit alles met een woonoppervlakte van 512 m² en 110 m² aan overige inpandige ruimte.
De ligging van dit perceel is werkelijk uniek. Aan deze zijde van de Spieringweg heeft u geen directe buren.
Dit verschaft u de nodige privacy in de tuin. Rustig gelegen tussen Bennebroek en Hoofddorp in en via de nabijgelegen Drie Merenweg een uitstekende verbinding naar diverse uitvalswegen en ook de luchthaven Schiphol.

Het woonhuis is zeer compleet, onder architectuur gebouwd in het jaar 2000. De huidige eigenaren wilden iets heel goeds bouwen en daarin zijn ze meer dan geslaagd.
Vele details zijn zorgvuldig door de architect uitgedacht en tot realiteit gebracht wat direct te merken is bij binnenkomst in deze prachtige villa.


Indeling;
Direct bij binnenkomst ademt de imposante hal met ronde trap luxe en ruimte uit. Hier treft u ook een ruime garderobe en een separaat toilet aan.
Het lichte woongedeelte is verdeeld in twee cassettes waarbij één voorzien van gashaard. Middels diverse openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin. Deze fraai aangelegde tuin is voorzien van een beregeningssysteem, heeft een riant (360 m²) onderheid terras en een haag en kastanjebomen rondom het gehele perceel als groene afscheiding. Vanaf het terras loopt u zo het zwembad in of kunt u heerlijk van de zon genieten.
Terug in het huis bereikt u het eetgedeelte aan de andere zijde van de hal. En via de ruime eetkamer loopt u middels openslaande deuren door naar de woonkeuken die van alle gemakken is voorzien.

De eerder omschreven ronde trap in de entreehal leidt naar de overloop van de slaapverdieping. Deze verdieping is in feite in twee gedeeltes opgezet.
De ene zijde is voorzien van drie ruime slaapkamers, waarvan er twee zijn voorzien van een eigen kastruimte en badkamer. De laatste slaapkamer in dit gedeelte is thans in gebruik als laundry/ strijkkamer. In de hal is eveneens een separaat toilet gesitueerd.
Aan de andere zijde van deze verdieping, die middels openslaande deuren af te scheiden is, kom u in het oudergedeelte. Vanuit deze master bedroom – van waaruit u een fraai zicht heeft op de tuin – loopt u via de walk in closet die aan weerszijde is gebouwd naar de moderne badkamer. Ook hier een hoogstandje van de architect waarbij in de vloer diverse materialen gebruikt zijn. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, separate douche en toilet.

In het souterrain van de woning treft u de Wellness met inpandig (verwarmd) zwembad, ruime sauna die snel op temperatuur is, bijbehorende douche- en toiletruimte, pantry en een massageruimte. Voor de sportieve ontspanning is er een gym.

Uw auto parkeert u via de verwarmde oprit in een van de twee garages waar voldoende ruimte voor zeker drie auto’s plus de nodige fietsen en scooters is gecreëerd. In de grootste van de twee garages is een goederenlift gebouwd die uitkomt in de daarboven gelegen keuken.


Algemeen

- Bouwjaar: 2000
- Bruto vloeroppervlak 1142 m²
- Woonoppervlakte: 512 m²
- Overige inpandige ruimte: 110 m²
- Perceeloppervlakte: 2730 m²
- Twee garages voor in totaal zeker drie auto’s
- Goederenlift vanuit de garage naar de keuken
- Verwarmde oprit
- Elektrische toegangspoorten
- Fraai aangelegde tuin met onderheid terras van 360 m²
- Automatisch beregeningssysteem
- Binnen- en buitenzwembad
- Centraal stofzuigsysteem
- Vloerverwarming op de begane grond
- Wellness en gym in het souterrain
- Alarminstallatie
- Anti inbraakglas
- Airconditioning
- Uitstekende ligging t.o.v. de grote steden en Schiphol

Details

Price
€ 2.950.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
2000
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
512m²
Plot surface
2.730m²
Other surface
110m²
Volume
1282m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Alarm, Cable tv, Swimming pool, Lift, Air conditioning, Smoke duct, Sauna

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating, Partial heated floor
Furnace
(2000, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road, In town center, In residental area, Rural location
Garden
Garden all round
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Indoor, Car park, Parking spot

Video

Location

[ { "address": "Spieringweg 1080", "zipCode": "2136 LN", "city": "Zwaanshoek", "lat": 52.3100378, "lng": 4.6205867 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?