Bankastraat 42 hs, Amsterdam

Vraagprijs   € 1.250 p.m.  

Verhuurd

Omschrijving

BANKASTRAAT 42-HS

Te huur: een multifunctionele kantoor/-winkelruimte op de begane grond van ongeveer 72 m2 met tuin (zuidgericht; circa 40 m2) en schuur (circa 6 m2).

Het object is als volgt ingedeeld: werk-/verkoopruimte (circa 53 m2) met ingebouwde tussenverdieping (circa 9 m2), keuken, sanitaire ruimte (voorzien van ligbad, toilet en wastafel) en een separate toiletruimte.

Tot de voorzieningen behoren o.a. individuele c.v. (HR-combi), HR++ beglazing en kabelgoten. De vloer is geïsoleerd en de wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz.

Te huur voor 5 jaar + 5 optiejaren; ROZ-model huurovereenkomst; drie maanden waarborg.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.250 p.m. Verhuurd
Wijk
Noordwestkwadrant Indische buurt Noord
Postcode
1094 EG Amsterdam
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1902
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
72m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Bankastraat 42", "zipCode": "1094 EG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.364726, "lng": 4.933894 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?