Ceintuurbaan 13 H, Amsterdam

Vraagprijs   € 2.650 p.m.  

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR GERENOVEERDE WINKELRUIMTE CEINTUURBAAN 13 VAN CA. 85m2 MET TUIN.

Indeling
De winkelruimte heeft een verkoopoppervlak van ca. 85m2 en een frontbreedte van ca. 5 meter. Aan de achterkant bevindt zich de keuken. De winkel is recent volledig gerenoveerd en beschikt over een tuin aan de achterzijde. De voorpui is gelegen op het Zuiden waardoor er de gehele dag voldoende daglicht de winkel in schijnt.

Locatie
De Ceintuurbaan is gelegen in de bekende buurt de Pijp in Amsterdam-Zuid. De winkel is gesitueerd aan de zonkant van de straat. Vele bekende filialen zoals Dille&Kamille, Biosupermarkt Odin, ING Bank en de boekhandel Bestseller hebben er een vestiging. Maar ook vele zelfstandige ondernemers zijn goed vertegenwoordigd. Dit maakt de Ceintuurbaan tot een zeer levendige winkelstraat.

Bereikbaarheid
Met de auto bent u vanaf de ringweg A10 binnen enkele minuten op de Ceintuurbaan. In de directe nabijheid is voldoende gelegenheid tot betaald parkeren. Tevens rijden trams 12, 3 en 24 door de Ceintuurbaan. Met de komst van de Noord-Zuidlijn met de metro halte 'De Pijp' op de hoek gelegen is het winkeltoerisme in deze straat enorm toegenomen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €2.650,- per maand, te vermeerderen met de BTW.

Huurtermijn
In overleg, uitgangspunt is 5 + 5 optiejaren.

Bestemming Gemengd - 1.

Oplevering
In overleg.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.650 p.m. Verhuurd
Wijk
Hercules Seghersbuurt
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
1072 ER Amsterdam
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Totaaloppervlakte
85m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Ceintuurbaan 13", "zipCode": "1072 ER", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3524515, "lng": 4.8874555 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?