Pieter Calandlaan 101, Amsterdam

Vraagprijs   € 8.550 p.j.  

Verhuurd

Omschrijving

Pieter Calandlaan 101, 1065 KK te Amsterdam

Medisch Centrum Amsterdam West

Aan de Pieter Calandlaan in stadsdeel Nieuw-West, vrijwel direct om de hoek van het Sierplein, is het Medisch Centrum Amsterdam West gerealiseerd. Als aanvulling op de gevestigde medische voorzieningen (o.a. huisartsen, fysiotherapie, verloskundigen, ATAL-lab, apotheek en tandarts) wordt thans op de eerste etage een unit van 32,6 m2 te huur aangeboden. Het gebouw heeft een medische bestemming en is voorzien van een invalidenlift.

De bereikbaarheid is uitstekend: de snelwegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten vanaf de Pieter Calandlaan te bereiken. Ook het openbaar vervoer aanbod is ruim: bus- en tramlijnen vind u bij het Sierplein en aan de Cornelis Lelylaan.

Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor vijf jaar met vijf optiejaren en een aanvangshuurprijs van € 8.550,00 per jaar en een voorschot voor leveringen en diensten van € 2.217,00 per jaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Bij ondertekening van de huurovereenkomst dient huurder een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maandelijkse (bruto) huurverplichtingen te stellen/storten.

Opleveringsniveau: projectvloerbedekking, kitchenette, airconditioning, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 8.550 p.j. Verhuurd
Wijk
Slotervaart Zuid
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
1065 KK Amsterdam
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
2008
Totaaloppervlakte
33m²
Verdiepingen
1
Oplevering
in overleg

Locatie

[ { "address": "Pieter Calandlaan 101", "zipCode": "1065 KK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3559312, "lng": 4.8220278 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?