Prinsengracht 827 H, Amsterdam

Vraagprijs   € 4.750 p.m.  

Omschrijving

Prachtige ruimte gelegen nabij het Spiegelkwartier met geweldig uitzicht over de Prinsengracht.
De hoogte in het pand en de zichtbare balklaag zorgen voor een authentieke uitstraling. De begane grond bestaat uit 132 m2 bedrijfsruimte. Het bijzondere aan de ruimte is de hoogte van méér dan vier meter en het glazen plafond op twee plekken in de uitbouw. Aan de voorzijde een prachtige hoge pui, in het midden van de bedrijfsruimte een kitchenette en een separate toiletruimte. Aan het plafond zijn mooie armaturen.

Aan bijzondere winkels in de omgeving geen tekort, in de Nieuwe Spiegelstraat voeren galerijen en boutique shops de boventoon. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden in de directe omgeving te vinden, zoals ‘Buffet van Odette’, restaurant RED of het onder Amsterdammers welbekende café ‘de Heuvel’.

Bestemming: Gemengd1

Kenmerken

Vraagprijs
€ 4.750 p.m.
Wijk
Van Loonbuurt
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
1017 KB Amsterdam
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1660
Totaaloppervlakte
132m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Prinsengracht 827", "zipCode": "1017 KB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3628138, "lng": 4.8889109 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie