S. F. van Ossstraat 52, Amsterdam

Vraagprijs   € 23.880 p.j.  

Verhuurd

Omschrijving

S.F. van Ossstraat 52 te Amsterdam

Aan de S.F. van Ossstraat in stadsdeel Nieuw-West, nabij de Pieter Calandlaan en Meer en Vaart, bieden wij een kantoor-/praktijkruimte aan van circa 110m2. Het object heeft een sociaal/medische bestemming, is gelegen op de begane grond en is voorzien van verwarming, airconditioning, systeemplafond met verlichting, eigen toilet en pantry.

De bereikbaarheid is uitstekend: de snelwegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten via de Cornelis Lelylaan te bereiken. Ook het aanbod aan openbaar vervoer is ruim: bus- en tramhaltes vindt u op loopafstand.

Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor vijf jaar met vijf optiejaren en een aanvangshuurprijs van € 23.880,00 per jaar en een voorschot voor leveringen en diensten van € 3.600,00 per jaar (te vermeerderen met BTW). De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Bij ondertekening van de huurovereenkomst dient huurder een waarborgsom ter grootte van drie maandelijkse (bruto) huurverplichtingen te storten.

Aanvaarding en oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 23.880 p.j. Verhuurd
Wijk
Osdorp Zuidoost
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
1068 JL Amsterdam
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1964
Totaaloppervlakte
110m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "S. F. van Ossstraat 52", "zipCode": "1068 JL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3561546, "lng": 4.8127786 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie