Egmonderstraatweg 34 -14, Egmond Aan Den Hoef

Vraagprijs   € 304.000 v.o.n.  

Verkocht

Omschrijving

Uw eigen vakantie woning, direct aan de duinen van Egmond. Een ideale duurzame belegging, of een prachtige tweede huis op een heerlijk kleinschalig vakantiepark. Samen de warmrode zon zien ondergaan in zee, of een cocktail drinken bij knisperend haardvuur op het terras van uw eigen vakantie villa. In Egmond kunt u het hele jaar door vakantie vieren.

Wij bieden u de gelegenheid om optimaal van het leven te genieten in een hoogwaardige recreatiewoning, aan een prachtig gedeelte van de Noordzeekust. In Egmond aan den Hoef (Gemeente Bergen) wordt binnenkort een bijzonder recreatiepark gerealiseerd met 19 exclusieve vakantiehuizen voor verhuur en/of eigen gebruik. In de omgeving van Egmond zijn, behalve appartementen en chalets, praktisch geen volwaardige stenen vakantiehuizen op eigen grond beschikbaar. Dat alleen al maakt dit Duinpark Egmond absoluut uniek.
Op het terrein, onzichtbaar vanaf de weg, omringd door de rust van het Noord-Hollands Duinreservaat, bevindt zich een authentieke oude molen welke momenteel gerenoveerd wordt en waar binnenkort weer horeca in komt. Voor een goed begin van de dag kunt u daar terecht voor een heerlijk ontbijt, maar ook voor koffie, lunch of een goede borrel. Op het Duinpark kunt u ook op het ruime gezellige terras zitten bij restaurant ‘Smakelijk’. Voor de dagelijkse boodschappen vindt u een supermarkt, een warme bakker, een slager en een visboer op loopafstand.


Duinpark Egmond, grenzend aan de duinen, ligt op 1200 meter loopafstand van het strand van Egmond aan Zee, waar voor jong en oud altijd wel iets te beleven valt. Van avontuurlijk catamaranzeilen tot de traditionele vismarkt of van een swingend festival tot een bezoekje aan de zandstenen vuurtoren op het Vuurtorenplein. Op of rondom een van de mooiste stranden van Nederland is het gegarandeerd genieten. De lucht is er zuiver en door de gunstige ligging aan zee, schijnt de zon er vaak.
Egmond is dan ook een paradijs voor zonaanbidders. Maar ook wandelaars, fietsers en zwemmers kunnen hier uitgebreid hun hart ophalen. Recentelijk heeft Egmond de ‘Blauwe Vlag’ opgenomen in haar logo; een kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich onderscheiden door een veilige, milieuvriendelijke en schone zwemomgeving. Net buiten Egmond is ook van alles te doen. In het nabij gelegen kunstenaarsdorp Bergen, zijn regelmatig interessante exposities te bezichtigen. Of u kunt zich laten betoveren door anemonen, haaien en piranha’s in het Zee Aquarium. Egmond ligt dichtbij de gezellige stad Alkmaar, waar u onder andere de Kaasmarkt kunt bezoeken. Het vissersdorp ligt op slechts een half uur rijden van Amsterdam en Schiphol.

Het investeren in een recreatiewoning is een goede belegging. De huizen op Duinpark Egmond worden gebouwd met duurzame materialen. Het zijn degelijke huizen met betonnen vloeren, overwegend gemetselde gevels en keramische dakpannen. De verwachte levensduur zal hierdoor lang zijn en het energieverbruik en het onderhoud gunstig.
De algehele realisering van het park en de huizen is zonder meer hoogwaardig. Bij verhuur van uw vakantiehuis is het wel verplicht om de woning volledig te stofferen en te meubileren. Hiervoor is een meubelpakket verplicht. Parkeren bij de woningen is niet toegestaan, er zijn gereserveerde plaatsen beschikbaar op de ruime parkeerplaats. Het is wel toegestaan om te laden en te lossen bij de woningen.

Door de ontwikkelaar van Duinpark Egmond is de onafhankelijke verhuurorganisatie Aan Zee Vakantiehuizen gecontracteerd om de verhuur te verzorgen. Dat betekent dat u uw vakantiewoning wel kunt verhuren, maar dat u geen last heeft van de administratieve rompslomp. Aan Zee Vakantiehuizen is in 2002 gestart met de verhuur van kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen en verhuurt inmiddels meer dan 1500 objecten.
Aan Zee Vakantiehuizen is lid van de SGR, aangesloten bij de ANVR en voert het label Thuiswinkel-waarborg. Daarnaast werkt het verhuurbedrijf samen met reisorganisaties zoals TUI-Duitsland, Casamundo en Booking.com. Bovendien zijn alle verhuurders die via Aan Zee Vakantiehuizen verhuren verzekerd tegen schade. Aan Zee Vakantiehuizen presenteert de vakantiehuizen op professionele wijze op AanZee.com. Deze drietalige website trekt zo’n 11.000 unieke bezoekers per dag. De beschikbaarheid van de huizen is altijd up-to-date. De organisatie ondersteunt de online presentatie met banners, radio- en tv-campagnes, billboards en publicaties in glossy’s en weekbladen. Ook maakt zij gebruik van social-mediakanalen zoals Facebook en Instagram.
De organisatie verzorgt ook de meertalige presentatie van uw vakantiehuis op AanZee.com, inclusief foto’s en tekst. Daarnaast verzorgt zij het boekingsproces, de financiële afwikkeling en de communicatie met de klant. U krijgt zelf toegang tot de boekingskalender, die u eenvoudig zelf kunt beheren. Nog enkele gegevens van Aan Zee: gemiddeld 3 miljoen websitebezoekers per jaar, gemiddeld meer dan 1500 boekingen per maand.

Door Aan Zee Vakantiehuizen is een verhuurprognose afgegeven van een bruto jaarhuur van € 29.500,-- per jaar. Deze prognose is gebaseerd op vele vergelijkingsobjecten aan de Noordzeekust. Egmond kenmerkt zich door een relatief hoge bezettingsgraad. Het is daarom de stellige verwachting van de ontwikkelaar dat het rendement beter zal kunnen uitvallen dan de gemiddelde recreatiewoning.

De huizen van Duinpark Egmond staan allemaal op eigen grond, elk huis heeft dus een eigen kadastrale aanduiding. Op park is een vereniging aanwezig welk zorgt voor de gemeenschappelijke onderhoud parkkosten. Hierbij kunt u denken aan het onderhoud van de paden, tuinen, terreinverlichting, slagboom, parkeerterrein, hogedruk rioolpomp en afvalcontainers. Deze vereniging is verplicht om een reservefonds aan te houden, waarin de leden verplicht zijn om voor een gelijk deel bij te dragen.

Thans zijn er nog 4 vakantie villa's beschikbaar. Wij laten u met heel veel plezier het park en de woningen zien. Voor meer informatie kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 304.000 v.o.n. Verkocht
Wijk
Egmond aan Den Hoef
Locatie
landelijk gebied
Postcode
1934 AD Egmond Aan Den Hoef
Bouwjaar
2017
Totaaloppervlakte
90m²

Locatie

[ { "address": "Egmonderstraatweg 34", "zipCode": "1934 AD", "city": "Egmond Aan Den Hoef", "lat": 52.6193206, "lng": 4.6455829 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?