Koppestokstraat 87, Haarlem

Vraagprijs   € 21.000 p.j.  

Verhuurd

Omschrijving

De Koppestokstraat ligt in Het Houtvaartkwartier in het westen van Haarlem. De spoorbaan van Haarlem naar Leiden doorsnijdt deze wijk uit de periode 1920-1960. Naast een woonwijk heeft het Houtvaartkwartier ook een bedrijfslocatie als bijvoorbeeld winkelcentrum Plaza West. Beeldbepalend zijn het monumentale zwembad De Houtvaart en de Kathedrale Basiliek Sint Bavo.

De aangeboden praktijkruimte is uitermate geschikt voor de beroepsmatige uitvoering op maatschappelijk niveau. Via een gezamenlijk entree betreedt u dit kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw. De centrale hal alsmede de sanitaire voorzieningen worden gedeeld met een andere gebruiker.

De praktijkruimte bestaat uit in totaal 4 (werk/spreek)kamers, een eigen pantry en voldoende opslagruimte.

Oppervlakte
Praktijkruimte ca. 109m² (VVO).

Huursom
€ 21.000,- per jaar, géén BTW van toepassing.

Servicekosten
€ 75,- per maand

Bestemmingsplan
Maatschappelijke voorzieningen.

Oplevering
De praktijkruimte wordt in de huidige situatie opgeleverd.

Parkeren
Betaald parkeren of vignettengebied.

Bereikbaarheid
De Koppestokstraat is goed te bereiken met auto en fiets. Voorzieningen voor openbaar vervoer (Leidsevaart) zijn op loopafstand.

Huurovereenkomst:
Op basis van de model huurovereenkomst ROZ 2012 in de zin van
290-bedrijfsruimte.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden voor het eind van de eerste huurperiode.

Maken van een afspraak of meer informatie:
Via Heule Makelaardij Haarlem
023-737 04 68

Kenmerken

Vraagprijs
€ 21.000 p.j. Verhuurd
Wijk
Van Galenbuurt
Locatie
woonomgeving
Postcode
2014 AN Haarlem
Bouwjaar
1972

Locatie

[ { "address": "Koppestokstraat 87", "zipCode": "2014 AN", "city": "Haarlem", "lat": 52.3798994, "lng": 4.6171163 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?